Chachaři.cz, Stránky Fans FC Baníku Ostrava.

Vedení Baníku Ostrava odpovídalo na otevřený dopis OSBB

Ve čtvrtek 3. 10. 2013 se v restauraci Sokolka uskutečnilo plánované setkání vedení Baníku Ostrava se členy OSBB. Za vedení klubu byli přítomni Petr Šafarčík a Libor Adámek a spolu s nimi se diskuse zúčastnil primátor Ostravy Petr Kajnar. Kromě přítomných členů výboru OSBB i jeho řadových členů byl z honorárních členů přítomen Karel Kula a také zástupci médií - Richard Šíma z Deníku Sport, Aleš Uher z Moravskoslezského Deníku a Marek Lorenc z ČTK. Stěžejními body moderovaného 120 minutového pořadu, který si vzal zdárně pod svůj patronát místopředseda OSBB Jaroslav Kula, byly odpovědi vedení klubu na tři zásadní otázky z otevřeného dopisu OSBB adresovanému vedení Baníku Ostrava. Odpověď klubu sdružení byla zároveň se začátkem setkání v 19:00 hodin zveřejněna také na oficiálních webových stránkách Baníku. U každého ze tří základních bodů, na které chtěli členové OSBB slyšet odpovědi, se dále diskutovalo i na další témata aktuálně zajímající každého fanouška Baníku Ostrava.

sezeni_bb_2013.jpg (79 KB)

V diskuzi zazněly mimo jiné zajímavé informace ohledně splácení dluhů, současné situace se sponzory, výhled klubu do nejbližší budoucnosti, situaci okolo vztahu s bývalým majitelem klubu a mnoho dalších. Velice aktivně se do diskuze zapojil honorární člen OS Karel Kula, který nejenže vznesl několik přímých dotazů, ale také přinesl pohled na Baník z třetí strany – pohled z pozice jiného severomoravského klubu. Názor z trochu jiné - veskrze politické -  stránky nabídl pak v několika vstupech i primátor Ostravy Petr Kajnar.

Po dvou hodinách bylo setkání oficiálně ukončeno tradičním zpěvem klubové hymny, většina účastníků se rozešla, ale některé menší skupinky však ještě pokračovaly v debatě s pozvanými hosty.

Celý přepis debaty si můžete přečíst zde: http://www.banikbaniku.cz/2013/10/04/zapis-vedeni-baniku-ostrava-odpovidalo-na-otevreny-dopis-osbb/

Oficiální odpověď vedení klubu si můžete přečíst zde: http://www.fcb.cz/a-muzstvo/aktuality/otevreny-dopis-sdruzeni-banik-baniku.html

Pár fotografii ze setkaní najdete zde: http://www.banikbaniku.cz/galerie/?album=1&gallery=2

Publikováno: 04.10.2013