Chachaři.cz, Stránky Fans FC Baníku Ostrava.

Fórum

WIKINGOS
Uživatel
RE: Obecná diskuze
Přidáno dne 07.06.2013, 17:48
Citace:
LordikBanik napsal/a:
Ještě, že sem si tuhle akci z mého kalendáře vyškrtl. Fakt nemám potřebu si kazit krásné sobotní odpoledne 10 tisíc naučenýma pseudofans křičet ****lní pokřiky. Na fotbal bych si zašel, ale fakt nemám chuť na vandráky, kteří se mě ptají třeba ve škole kde vůbec ty Bazaly jsou. A všechno kvůli 22 hráčům které až na Svěrkyho, Baroše, Jankula a možná Galáska kteří tam možná budou, které neznám. To se raději zajdu projet na kole. Už jenom za to, že furt strašně proklamovali jak je to velká akce pro ostraváky a fanoušky Baníku, a ani pro pernamentkáře nedali přednostní právo nákupu vstupenek. Ale je to jedno, můžu jim dát maximálně To se mi nelíbí na FB :@



co už nejsou lístky pro lorda ? před 10 dny bylo ještě 2000 dneska jich je ještě 1000 takže tam nebudou všichni vandráci beru ogary ukážu jim plné Bazaly jak zastrých časů kdy bylo jedno jestli ten má modré triko druhý bíle nebo ten je ultras nebo hools nebo ten má jednu nohu nebo větší hlavu je to asi poslední vzpomínka kdy budou naplněné Bazaly ukážů ogarům kde jsem stával a kde létali z vrchu lahváče prostě nostalgie kdysi jsme byli jen BANÍK A BANÍKOVCI dneska jsme všichni vandráci celá republika i svět je plná vandráků a bezmozků:cheers:clap:tanec BANÍK 4EVER!!!!!!
LordikBanik
Uživatel
RE: Obecná diskuze
Přidáno dne 07.06.2013, 20:41
Wiking : o lístky mi nejde, kdybych chtěl tak si jedu koupit, prachy na něj mám. Ale prostě nevím no... Už od začátku se mi ta akce nelíbila. Tím nechci shazovat její reputaci nebo tak, klidně si to užij, já ti to přeju ať se ti to tobě i synům líbí. Ale prostě nějak nejsem zvědav na to, že bych třeba seděl pak někde vedle pražáka nebo dokonce opaváka. Do kotle bych upřímně na takovouhle akci nešel, chtěl bych se na to podívat z pohodlí ochozů. Do kotle chodím jen a výhradně na BANÍK. A proto mi to příjde takové divné no. Raději se půjdu podivat na ty naše primadony, co zas budou pak patlat v GL :fcb
Pstronk
Uživatel
RE: Obecná diskuze
Přidáno dne 08.06.2013, 08:08
mě mrzí,že není nějáka akce i před samotným zápasem...doprovodný program. Pouze zápas je suchá záležitost, myslel jsem,že z toho udělají velké divadlo, na které jsem se těšil...škoda.
french
Uživatel
RE: Obecná diskuze
Přidáno dne 11.06.2013, 09:10
Tak dle dnesniho clanku, by si Marek rad zase zahral v Baniku. Ale vidi to nerealne. :):cheers
Cti Tradici!!!
http://img.userbarz.com/123/24551.png
Ondra
Hlavní administrátor
RE: Obecná diskuze
Přidáno dne 24.06.2013, 18:46
Zviditelni svou skupinu!!!

Na jaře spatřila světlo světa třicítka obouručných vlajek do kotle. Kromě klasických motivů se na vlajkách objevily i přední baníkovské skupiny a FC. Pokud máte zájem stejným způsobem propagovat svou "grupu" ozvěte se na e-mail: ondra@chachari.cz, do předmětu uveďte popis "obouručky". Zde vám budou sděleny podrobnosti. S případnou grafickou úpravou vám rádi pomůžeme.


http://www.chachari.cz/gallery/images/Banik_A/10__Sezona_12_13/13_03_09_Banik_Hradec_3_0/IMG_9433.jpg
    VLAJKONOŠI DOMÁCÍ
JimiHendrix
Uživatel
RE: Obecná diskuze
Přidáno dne 21.07.2013, 14:09
kubajs
Uživatel
RE: Obecná diskuze
Přidáno dne 27.07.2013, 00:00
admini: nechcete vyhlásit akce Plzeň - všichni v modrém? B)
    !!!Za Baník život dej ikdyž se mu nedaří!!!
KkarlosS
Uživatel
RE: Obecná diskuze
Přidáno dne 27.07.2013, 08:38
Citace:
kubajs napsal/a:
admini: nechcete vyhlásit akce Plzeň - všichni v modrém? B)


V zadnemj pripade!!!!: 1) modra tak nevynikne 2) modra je i barva Plzně!! Budeme jezdit celý rok v bílém!! KkarlosS - Patriots from Poruba - PATRIOTS, TO MY, PATRIOTI Z PORUBY, NA NANA NA NA NA NANA, NANANANANANANANA, ALKOHOLIX, TO MY, ALKOHOLICI Z PORUBY, NÁM JE JEDNO CO JE ZA DEN, MY KAŽDÝ DEN SI VYPIJEM!!!!
PatriiiCZek
Uživatel
RE: Obecná diskuze
Přidáno dne 28.07.2013, 22:32
Co říkáte na ty Sralťany? :D Nevyjde jim jeden pohárový zápas a už řvou Hřebík ven :rolleyes Opravdu *****ismus u nich nezná mezí. By mě zajímalo, jak by reagovali kdyby hráli rok co rok o záchranu jako my. Naši chachaři můžou směle děkovat bohu, že hrají za nás :fcb (i za nějaký ten slabší peníz).
Kamiloft
Uživatel
RE: Obecná diskuze
Přidáno dne 29.07.2013, 14:07
Zdravím, mám dotaz ohledně té víkendové jízdenky, pochopil jsem že za 600 kč můžou jet tam i zpátky 2 lidi (300 na jednoho), ale zajímalo by mě, jak se řeší to, že se vracíme zpátky až další den kolem té čtvrté až páté ráno.
Hody
Uživatel
RE: Obecná diskuze
Přidáno dne 29.07.2013, 20:38
Citace:
KkarlosS napsal/a:
[quote]kubajs napsal/a:
admini: nechcete vyhlásit akce Plzeň - všichni v modrém? B)


V zadnemj pripade!!!!: 1) modra tak nevynikne 2) modra je i barva Plzně!! Budeme jezdit celý rok v bílém!![/quote]

ružovou :-D Každý to křičí český fotbal je v pi..
Frankstaedter
Uživatel
RE: Obecná diskuze
Přidáno dne 30.07.2013, 14:49
Zdar všichni,

mám dotaz ohledně zápasu v Plzni. Začnu trochu zeširoka. Otec je z Frenštátu a já jsem sem jezdil pravidelně na prázdniny. Bydlel jsem v Čechách, momentálně žiju v Německu, ale přesto se snažím jezdit na co nejvíc zápasů Baníku. Teď jsem ve Frenu na dovolené a v sobotu jedu na zápas do Plzně. No a teď ten dotaz:

Může mi někdo napsat, kterým vlakem jede frenštátská ekipa do Plzně? Nerad bych jel sám jak cip a taky bych rád poznal nějaké fans z Frenštátu, protože se tady teď plánuju vyskytovat častěji. Pokud máte pochybnosti, jestli jsem v pohodě a ne třeba nějaký zakuklený sigmák, tak odepište a můžeme se do soboty setkat někde ve Frenu osobně, nebo si zajděte na pivo do Kumpána a podívejte se nahoru do okna penzionu.:klob:fcb Baníček & Hansa Rostock forever.
redyFCB
Uživatel
RE: Obecná diskuze
Přidáno dne 08.08.2013, 20:45
klucí co ten banikovec v dresu i se šálou repre v jabloneckém kotli v EL ?????????????:nono:nono:nono
JimiHendrix
Uživatel
RE: Obecná diskuze
Přidáno dne 09.08.2013, 19:18
? ? ?
http://i44.tinypic.com/2nq44mh.jpg
LordikBanik
Uživatel
RE: Obecná diskuze
Přidáno dne 09.08.2013, 21:03
Tak bacha, treba soutezni foto do Propagace...B)
Kibic-FCB
Uživatel
RE: Obecná diskuze
Přidáno dne 10.08.2013, 18:49
Citace:
JimiHendrix napsal/a:
? ? ?
http://i44.tinypic.com/2nq44mh.jpg


Super. Už jsou zase zpět ty časy, kdy jsme chodili navštěvovat domácí sektory.
Palec nahoru.
Spíš mne zaráží, že jste si toho všimli. Snad se nedíváte na Jablonec a potají mu nedržíte palce, protože to je přeci zástupce ČR?!

Jinak, co se týče výzvy synků z Bohumína, tak je to utopie. Taky nejsem z Ovy a v současném sektoru domácích jsem byl snad jednou. Vyrostl jsem prostě někde jinde a s přemístěním sektoru jsem se, stejně jako spousta ostatních nedokázal, smířit. Tuto záležitost jsem prodiskutoval s osádkami všech 4 vozidel, které jezdíme na Bazaly a nikdo své místo změnit nechce. Budou nás muset tedy zastoupit naší mladí a my musíme doufat, že Baníkovská osvěta v našem městě přivede na Bazaly další mládež.
Dnes už ani ty domácí zápasy nemají žádný náboj. Prioritou pro dříve narozené, tak zůstanou výjezdy. Baník-GieKSa
Vítkovice nikdy !!!
JohnnyDeps
Uživatel
RE: mm! tres interesant...
Přidáno dne 11.08.2013, 01:25
mm... tres interesant..
dzandra
Uživatel
RE: Obecná diskuze
Přidáno dne 13.08.2013, 08:14
Kurva už mě ten náš komentátor co opět mele do zpívání hymny sere:nono:nono.
U lavice, kotel :thumb
CO vy zpíváte ????
Jura
Uživatel
RE: Obecná diskuze
Přidáno dne 17.09.2013, 00:57
Mam napad, mozna blby ale aspon neco. Ve vedeni nemam moc duveru, ano mozna jim muzem podekovat ze prevzali Banik a tim mu dali cas, ale uz to za chvili budou 2roky a nic neudelali.

Mam napad aby fans prevzali Banik. oni ho koupili za 800,- cenu za koupi Bazalu hodili do dluhu. Tak proč OS BB, nebo muzem zalozit cokoli jineho nemuze prevzat Banik, nebo ho koupit. Safarcik hned potom co radnice koupila Bazaly rekl ze je ochoten jednat o vstupu (mozna prodeji)

Pritom se alespon ukaze jestli rikali pravdu a na Baniku jim zalezi, nebo jim jde jen o prachy. Jestli jim na Baniku zalezi tak nam ho prenechaji treba za tech 800,- (nebo za nejakou unosnou sumu), ale jestli jim jde o prachy tak budou chtit pekne prachy, nebo rovnou reknou ze neprodaj - aby jsme nezjistily ze chcou velke penize.

Pokud si dobre pamatuju tak by mel byt dluh cca 120mega - bazaly prodali za cca 114mega. a s 6mil. dluhem se uz da nejak pracovat. a lidi (pravi Banikovci) by si myslim vstoupili do sdruzeni ktere by prevzalo Banik - poplatky by se mohly pro zacatek pouzit na oddluzneni. a mozna ze i sponzori by se nasly kdyz Banik bude v rukou fans, nez dalsich moznych zlodeju.
labilos
Uživatel
RE: Obecná diskuze
Přidáno dne 23.09.2013, 08:07
Fotbalová Slavia možná získá obránce Nevese...Koubek jede...
kubajs
Uživatel
RE: Obecná diskuze
Přidáno dne 23.09.2013, 20:59
Citace:
labilos napsal/a:
Fotbalová Slavia možná získá obránce Nevese...Koubek jede...


tak to vypadá, že se tvoří ve slavii kádr Baníku 4 roky starý...
    !!!Za Baník život dej ikdyž se mu nedaří!!!
chacharzona
Uživatel
RE: Obecná diskuze
Přidáno dne 26.09.2013, 13:22
Ústí nad Labem - Baník ...

Konečně po dlouhé době výjezd bez fízlů :thumb :cheers VĚRNI PO PORÁŽCE, HRDÍ PO VÍTĚZSTVÍ !!!
PatriiiCZek
Uživatel
RE: Obecná diskuze
Přidáno dne 30.09.2013, 16:33
12.10.2013 od 16.30 hod. se na Bazalech odehraje přátelské utkání mezi Baníkem a MŠK Žilina B)
PatriiiCZek
Uživatel
RE: Obecná diskuze
Přidáno dne 30.09.2013, 18:12
Nejspíš ještě žádná odezva na dopis od vedení Baníku. Tohle mě vůbec nenechává klidným. Jak už víc apelovat na toho nemluvného *****a?! Když slyším z různých stran ty konspirační teorie, tak je mi tak, že bych bušil do Šafarčíka co to jde, abych z něho něco vymlátil. Třeba nachystat nějakou akci, nějaké choreo. Jedním z dalších, kdo nepřiznává barvu je právě Šafarčík. Už z minulosti moc dobře víme, co tento klid před bouří předznamenává!!! :nono
Stuart
Uživatel
RE: Obecná diskuze
Přidáno dne 30.09.2013, 18:13
Citace:
PatriiiCZek napsal/a:
Nejspíš ještě žádná odezva na dopis od vedení Baníku. Tohle mě vůbec nenechává klidným. Jak už víc apelovat na toho nemluvného *****a?! Když slyším z různých stran ty konspirační teorie, tak je mi tak, že bych bušil do Šafarčíka co to jde, abych z něho něco vymlátil. Třeba nachystat nějakou akci, nějaké choreo. Jedním z dalších, kdo nepřiznává barvu je právě Šafarčík. Už z minulosti moc dobře víme, co tento klid před bouří předznamenává!!! :nono


Dne 3.10.2013 od 19 hodin proběhne v restauraci Sokolka schůzka členů OSBB s vedením klubu, ke které nás vyzval předseda představenstva FCB pan Petr Šafarčík jako reakci na náš otevřený dopis.
PatriiiCZek
Uživatel
RE: Obecná diskuze
Přidáno dne 30.09.2013, 18:34
Už se opravdu těším, jak do nás budou opět sypat ty oblbováky. Ale aspoň tak, že ta schůzka proběhne. Díky za informaci Stuarte.
PatriiiCZek
Uživatel
RE: Obecná diskuze
Přidáno dne 10.10.2013, 17:47
Hrajeme v sobotu přátelák se Žilinou, což teda pochybuju, že bude plně zaplňěná tribuna. Proč tedy chodit do kotle, když se můžeme přesunout na tribunu. Nehledě na to, že chorály tam budou znít mnohem lépe než z kotle. Náš počet v kotli si taky nedovolím tipnout, ale už proto, že je nás míň v lize, tak proč na přátelák do kotle. Počasí mi je jedno taky, jaké bude. Ale taky se může stát, že bude chcát. To je taky malý důvod.
Kibic-FCB
Uživatel
RE: Obecná diskuze
Přidáno dne 20.10.2013, 18:08
Kerý to choreo včera vymýšlal má u mě všechny čtyři palce nahoru. :thumb
Baník-GieKSa
Vítkovice nikdy !!!
DominatorFCB
Uživatel
RE: Obecná diskuze
Přidáno dne 28.10.2013, 18:58
Milane, všechno nejlepší!!! :fcb :klob :cheers
Kibic-FCB
Uživatel
RE: Obecná diskuze
Přidáno dne 28.10.2013, 19:35
Prosím někoho z Hranické brigády o SZ. Baník-GieKSa
Vítkovice nikdy !!!
Pro přidání příspěvku se prosím přihlašte.
Kalendář zápasů
Tabulka
Tým Z S B
1. AC Sparta Praha Sparta 30 70:26 76
2. SK Slavia Praha Slavia 30 62:23 72
3. FC Viktoria Plzeň Plzeň 30 67:33 62
4. FC Baník Ostrava Ostrava 30 48:39 45
5. FK Mladá Boleslav Ml. Boleslav 30 50:46 44
6. 1. FC Slovácko Slovácko 30 39:40 41
7. FC Slovan Liberec Liberec 30 46:46 40
8. SK Sigma Olomouc Olomouc 30 40:45 37
9. FC Hradec Králové Hradec Kr. 30 32:38 37
10. FK Teplice Teplice 30 31:40 36
11. Bohemians Praha 1905 Bohemians 30 29:40 35
12. FK Jablonec Jablonec 30 35:45 30
13. FK Pardubice Pardubice 30 29:42 28
14. MFK Karviná Karviná 30 30:52 25
15. FC Zlín Zlín 30 36:61 25
16. SK Dynamo České Budějovice Č. Budějovice 30 34:62 24
Napsali o Baníku Poslední příspěvky fóra Partnerské weby
chacharwear_logo_6013d40bdc6c9.png (20 KB)
 

m_bb.png (28 KB)
Načítám, prosím vydržte...

Přihlášení uživatele

Nastavení souhlasu s personalizací

S vaším souhlasem můžeme níže uvedené informace užívat k dále uvedeným účelům nebo je sdílet s vybranými partnery. Pro jednotlivé účely (typy zpracování) můžete upravit své nastavení a svou volbu potvrdit tlačítkem „Uložit nastavení“:

Vždy aktivní

Nezbytné soubory cookies

Jedná se o technické soubory, které jsou nezbytné ke správnému chování našich webových stránek a všech jejich funkcí. Používají se mimo jiné k ukládání produktů v nákupním košíku, zobrazování produktů na přání, ovládání filtrů, osobního nastavení a také nastavení souhlasu s uživáním cookies. Pro tyto cookies není zapotřebí Váš souhlas a není možné jej ani odebrat.

Analytické soubory cookies

Počítají návštěvnost webu a sběrem anonymních statistik umožňují provozovateli lépe pochopit své návštěvníky a stránky tak neustále vylepšovat.

Marketingové soubory cookies

Shromažďují informace pro lepší přizpůsobení reklamy vašim zájmům, a to na těchto webových stránkách i mimo ně.

Nastavení souhlasu s personalizací

Abychom vám usnadnili procházení stránek, nabídli přizpůsobený obsah nebo reklamu a mohli anonymně analyzovat návštěvnost, využíváme soubory cookies, které sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzu. Jejich nastavení upravíte odkazem "Upravit nastavení" a kdykoliv jej můžete změnit v patičce webu. Podrobnější informace najdete v našich Zásadách ochrany osobních údajů a používání souborů cookies.