Fans shop

Baník info
Vedení Baníku Ostrava odpovídalo na otevřený dopis OSBB
chachari · · Tisknout

Ve čtvrtek 3. 10. 2013 se v restauraci Sokolka uskutečnilo plánované setkání vedení Baníku Ostrava se členy OSBB. Za vedení klubu byli přítomni Petr Šafarčík a Libor Adámek a spolu s nimi se diskuse zúčastnil primátor Ostravy Petr Kajnar. Kromě přítomných členů výboru OSBB i jeho řadových členů byl z honorárních členů přítomen Karel Kula a také zástupci médií - Richard Šíma z Deníku Sport, Aleš Uher z Moravskoslezského Deníku a Marek Lorenc z ČTK. Stěžejními body moderovaného 120 minutového pořadu, který si vzal zdárně pod svůj patronát místopředseda OSBB Jaroslav Kula, byly odpovědi vedení klubu na tři zásadní otázky z otevřeného dopisu OSBB adresovanému vedení Baníku Ostrava. Odpověď klubu sdružení byla zároveň se začátkem setkání v 19:00 hodin zveřejněna také na oficiálních webových stránkách Baníku. U každého ze tří základních bodů, na které chtěli členové OSBB slyšet odpovědi, se dále diskutovalo i na další témata aktuálně zajímající každého fanouška Baníku Ostrava.

V diskuzi zazněly mimo jiné zajímavé informace ohledně splácení dluhů, současné situace se sponzory, výhled klubu do nejbližší budoucnosti, situaci okolo vztahu s bývalým majitelem klubu a mnoho dalších. Velice aktivně se do diskuze zapojil honorární člen OS Karel Kula, který nejenže vznesl několik přímých dotazů, ale také přinesl pohled na Baník z třetí strany – pohled z pozice jiného severomoravského klubu. Názor z trochu jiné - veskrze politické -  stránky nabídl pak v několika vstupech i primátor Ostravy Petr Kajnar.

Po dvou hodinách bylo setkání oficiálně ukončeno tradičním zpěvem klubové hymny, většina účastníků se rozešla, ale některé menší skupinky však ještě pokračovaly v debatě s pozvanými hosty.

Celý přepis debaty si můžete přečíst zde: http://www.banikbaniku.cz/2013/10/04/...is-vedeni-baniku-ostrava-odpovidalo-na-otevreny-dopis-osbb/

Oficiální odpověď vedení klubu si můžete přečíst zde: http://www.fcb.cz/a-muzstvo/aktuality...u.html

Pár fotografii ze setkaní najdete zde: http://www.banikbaniku.cz/galerie/?album=1&gallery=2

BANÍK BANÍKU

ve fóru
v odkazech
v členech

Majitel webového serveru upozorňuje, že za veškerý psaný a jiný obsah nezodpovídá on, nýbrž přímý autor. Od jakéhokoliv názoru se distancuje, a rozhodně se s ním neztotožňuje, pouze zprostředkovává prostor pro vyjádření názoru fanoušků Baníku Ostrava na internetu. Stránka na které se právě nacházíte obsahuje materiál, který někteří lidé mohou považovat za kontroverzní. Provozovatelé těchto stránek nejsou dle právní úpravy zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti a o změně některých zákonů (zákon o některých službách informační společnosti) a zejména §6 citovaného zákona, odpovědni za příspěvky návštěvníků těchto stránek.