Fans shop
trička, šály, nálepky..  
Kalendář chachara
PoÚtStČtSoNe
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
YOUTUBE CHACHAŘI

 



Baník zápas
Hodnocení jara 2008 !!!
· 29 Komentářů · 9370 Přečteno · Tisknout

Jaro s podařeným závěrem máme úspěšně za sebou, takže je nejvyšší čas na tradiční zhodnocení, které je tentokrát pojato jako hlasování administrátorů našich stránek.

 

Fotbal:

 

Nejlepší hráč :

 

 Václav Svěrkoš (7 hlasů) - Nejlepším hráčem asi může být vyhlášen těžko někdo jiný než Venca Svěrkoš, který se po slabším podzimu prostřílel na trůn ligového krále střelců i do reprezentace. K tomu všemu má navíc stoprocentně modrobílé srdce..

 

Nejhorší hráč :

 

 Petr Čoupek (3) - No, tradiční adept :) Je ale třeba říct, že jaro je jeho jedno z nejvíce vydařených období (dokonce byl v jednom případě označen za nejlepšího hráče :). Přesto jeho občasné minely vytvářely před naší brankou celkem dusno.

 

Největší překvapení :

 

 Lukáš Magera (4) - Lukáš Magera dokončil proměnu z takřka nechtěného hráče na oblíbence Bazalů, když společně se Svěrkym vytvořili nejproduktivnější ligovou dvojici útočníků

 

Aleš Neuwirth (4) - Aleš Neuwirth se po delším zranění dostat do fantastické formy a znamenal jistotu v zadních řadách. Vynikající comeback.

 

Největší zklamání :

 

V této kategorii se nevyskytlo příliš mnoho hlasů, na jaře hrál tým opravdu dobře. Přesto jsme možná více očekávali od:

 

František Rajtoral  - určitě nehrál špatně, přesto ale bylo očekávání, že bude zářit trochu větší.

 

David Bystroň - jaro nebylo nejlepším Bystroňovým obdobím, některé zápasy odehrál trochu jakoby bez zájmu.

 

Nejlepší zápas:

 

 Sparta-Baník 1:2 (4) - vítězství na Spartě je vždy dvojnásobným vítězstvím. Baníku se to letos navíc podařilo v jednom z klíčových zápasů v boji o pohárovou Evropu.

 

 FCB-Slavia 2:2 (3) - asi nejdramatičtější zápas, kdy depresivní stavy a hlavy složené v dlaních střídaly okamžiky euforie. Hráči dokázali Slavii dvakrát vrátit úder, což se v minulosti moc často nestávalo..

 

Nejhorší zápas:

 

 Olomouc - Baník 1:0 (8) - Suverénně nejhorší zápas. Olomouc  vstřelil branku na kterou Baník už nedokázal reagovat. Statickou hru našeho mužstva podtrhlo, že se nedokázala najít střelecká náhrada za vykartované duo Magera-Svěrkoš.

 

 

 

Fanoušci:

 

Nejlepší support doma:

 

 Baník - Slavia (8) - zmíněný zápas se Slavií se suverénně zařazuje na vítěznou pozici. Skvělá návštěva a dramatičnost utkání vyburcovalo ostravské publikum k nadstandardnímu výkonu. Dobrá práce, chachaři.

 

Nejlepší support venku:

 

Teplice - Baník (6) - Potvrdilo se, že po slabém výjezdu (Olomouc) ten další stojí většinou za to. Uvolněná atmosféra, skvělý počet (na 20.15 v neděli), nepřetržitý support vyplňoval poloprázdná Stínadla.

 

Nejlepší choreo:

 

 Baník - Bohemians (8) - nejlepší nakonec, takže tím nejlepším (mimo jiných vynikajících - Slavia, Brno) choreografií jsme mohli vidět na posledním zápase. Vysokorozpočtová kartoniáda s Bazalbubem a písmeny BP na červeno-bílo-modrém podkladu patří k tomu nejlepšímu co měly Bazaly tu čest vidět.

 

Nejlepší výjezd:

 

Teplice - Baník (4) - Kromě skvělé atmosféry si v Teplicích užili především vlakoví fans, kteří byli nuceni díky odjezdu vlaku zůstat v Teplicích a tuto noc si proměnili ve veselou noční párty, kterou dobový článek popisuje jako „25 hodin zábavy":)

 

Nejhorší výjezd:

 

Olomouc - Baník (7) - suverénně nejhorší výjezd. Ostravské večerky & nonstopy zase jednou vypustily osazenstvo na denní světlo a podle toho výjezd vypadal. Polehávající postavy, střepy z flašek, slabá podpora v hledišti..

 

 

 

Celkově:

 

Nejlepší z jara:

 

Pohár UEFA - Baník po tříleté pauze opět v Evropě! Cíl týmu byl dosažen, fans můžou začít šetřit.

 

Útočná hra - To co Baník naznačil už loňské jaro se přes podzim ukázalo letos na jaře v plné síle. Ne že by nebyly zápasy, kdy jsme nevypadali jako Holanďani v osmdesátých letech, ale byla jich spíše menšina. Většinou se na to dalo hodně dobře dívat.

 

Výjezdové počty - Tradiční síla Baníku ve které jsme už léta nepřekonatelní. Další léta to doufejme i vydrží.

 

Svěrky v repre - Svěrkyho formu už nemohl ignorovat ani konzervativní trenér  Karel-vezmu do repre všechny co sestupují nebo už nedali rok gól-Bruckner. Doufejme že se Venca na Euro skutečně podívá.

 

Vlajkonoši domácí - vynikající nová flaga, kterou fans Baníku definitivně na venkovních výjezdech potvrzují, kterýže sektor je skutečně ten domácí.

 

 

Nejhorší z jara:

 

Smrt fanouška - tragická smrt Jiřího Běláka při výjezdu do Prahy pro nás zůstane provždy bohužel smutnou událostí..

 

Konflikt na Letné ve vlastních řadách - vypjaté emoce způsobily mnohokrát probíraný konflikt mezi fans a trenérem, který byl oboustranně nešťastný. Problém byl naštěstí v následujícím týdnu zažehnán vzájemnou diskuzí.

 

Chování  fans - Olomouc, Sparta, Bohemka - k již zmíněným událostem by se dalo ještě přiřadit závěrečné skandování „Bohemka", což je už přece jen trošku moc, potlesk bohatě stačí.

 

 

Hlasovali: Bender, Entr, haVaj, ČNL, skslezska, Cactus, ynezz, gigo, Paul

 

Ještě bych tu přihodil jedno shrnutí tentokrát obrazem.

 

 

 

Díky všem!

Komentáře
janeck , 26.05.2008 21:02:19
No myslím že o to první místo se dělí Svěrky a Vašek bo ten jel ve velkém stylu.
Petrus , 26.05.2008 21:14:07
:clap...naprosto souhlasím, jen bych také přidal jako nej hráče Vaška..nejen za ten poslední zápas.smiley
vincek , 26.05.2008 21:20:54
Mě se už na jaře líbili všichni kromě Coupka teda....smileysmiley
Ivo , 26.05.2008 21:33:45
Pekne vypsany vytah toho nejdulezitejsiho no a jako Venca Petrů zachranoval casto ty zapasy:clap:clap pekne
smileysmiley
dzuzo , 26.05.2008 22:00:22
Díky adminům za skvěle vytvořené a v drtivé většině pravdivé shrnutí....No a k přidání Vaška coby nejlepšího hráče, naprosto souhlasím.
smileysmileysmiley
POPO , 26.05.2008 22:12:09
souhlasim s janeck a Vašek chytal velmi dobře ,, když neporbehne vyprodej tymu snad bude pristi sezonu titul smiley
casper83 , 26.05.2008 23:01:56
s tím vaškem stopro souhlas. k těm domácím supportům bych přidal ještě budějky v dešti:clap
Filipek , 27.05.2008 06:40:46
Souhlas s hodnocením jara ted potrenovat nikoho neprodat a podzim može začit smiley:clapsmiley
Hammass , 27.05.2008 09:46:22
článek o.k. jen nesouhlasím s nejhorším hráčem...někdy mám pocit, že už se na něj nadává jen tak ze zvyku, podobně jako kdysi u Byziho a Magery... mě osobně je proti srsti Mičola, i když mu pár zápasů vyšlo, ale pořád tam je to ALE...co už... tak či tak byl asi letos nejhorší baníkovec - Pavel Besta... jinak famózní choreografie byla i proti liberci... ještě dotaz: ve videu pod článkem jsou zhruba v čase 2:50 ohně, a nějak si nevybavuju z jakého to zápasu...
HanysFCB , 27.05.2008 10:01:09
hammass : posledni zapas s bohemkou
FRmarkEE , 27.05.2008 10:49:42
proti budejkam jsem si zarval vic smiley to by match smiley))

jinak se všším naprostý souhlas smiley , pristi sezonu na titul ...
ftblmaster , 27.05.2008 13:52:36
K nejlepším hráčům Otepku,ale ten neodehrál celou sezonu,takže proto tam asi nenísmiley
dzuzo , 27.05.2008 17:15:20
To video šupa. Super sestřih, jde to stáhnout??
smileysmileysmiley
FRmarkEE , 27.05.2008 18:00:19
dzuzo : dik .) http://uloz.to/437515/banik0708.wmv
cipik , 27.05.2008 19:01:06
výborné shrnutí a na videu krásná práce nejlepších fans:clap:clap smiley
Stuart , 27.05.2008 19:25:07
Hammass : proč byl podle tebe nejhorší baníkovec Pavel Besta ?? smiley
Lukasz , 27.05.2008 19:46:16
Velmi dobré shrnutí - rychle, stručně, jasně jako na tn.cz smiley video se mi taky líbí - vlastně tak trochu konkurence smiley: http://youtube.com/watch?v=fDMqT_Nt1vEDMqT_Nt1vE
Hammass , 28.05.2008 11:35:16
HanysFCB: díky, měl jsem pocit, že to video bylo před zápasem, ne po něm.

Stuart:nejhorším proto, že pro mě je to pořád chachar, ale bohužel neskončil 3. ale až 10. ...
Ivo , 28.05.2008 14:58:36
Co to je za skupinu v tom videu??
dzandra , 28.05.2008 19:29:51
No já bych ješte k nejlepšímu supportu doma přidal zápas, už nevím s kým to bylo, ale solidně chcalo. Sice nás bylo jen kolem 7,5 k,ale já řval jak nikdy. A myslím. že na tom byli všichni stejněsmileysmiley
Ivo , 28.05.2008 19:59:02
Budejky?Franta straka?smiley
janeck , 28.05.2008 22:14:28
ty videa sou vsecky dobre ale moc se mi nelibi ta hudba
Ivo , 28.05.2008 22:25:13
Ta hudba se k tomu prave hodi a tak by me zajimalo co so je za song (stejne je nejdulezitejsi cco je na tom videu)
FRmarkEE , 29.05.2008 07:29:57
mrazik : neznas Prodigy ? smiley song Breathe smiley
FRmarkEE , 29.05.2008 07:30:26
mrazik : neznas Prodigy ? smiley song Breathe smiley
schyzofrenia , 29.05.2008 11:09:27
Musím souhlasit se vším....i když na výjezd ve Zlíně se jak si zapomelo....jinak neni co dodat....video je klasikasmiley...BANÍK PYČOsmiley
Ivo , 29.05.2008 14:20:15
frmarke: znam no ale mam tak asi jednu pisen od nichsmiley
schyzofrenia: nejspis se nezapomnelo kdyz je to Hodnoceni jara 2008
ynezz , 30.05.2008 09:14:32
schyzofrenia: jde o hodnoceni jara, ne podzimu ani cele sezony
letopisyfcb , 11.06.2008 12:02:17
Kaj si zebral tu muziku???JA ji hledam a zatim nikde sem neuspěl.
Přidat komentář
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.
Hodnocení
Musíte být přihlášeni, abyste mohli hodnotit.

Prosím přihlaste se anebo se zaregistrujte.

Perfektní! Perfektní! 29% [2 Hlasů]
Velmi dobrý Velmi dobrý 71% [5 Hlasů]
Dobrý Dobrý 0% [Žádné hlasy]
Průměrný Průměrný 0% [Žádné hlasy]
Nedostatečný Nedostatečný 0% [Žádné hlasy]
Příští zápas
za


FC Baník Ostrava
FC Baník Ostrava
vs. SK Sigma Olomouc
SK Sigma Olomouc

14.12.2018, 18:00 (Pá)
BANÍK BANÍKU
Tabulka
1. SK Slavia Praha 18 46:16 46
2. FC Viktoria Plzeň 18 27:14 42
3. FK Jablonec 18 38:16 33
4. FC Baník Ostrava 18 25:15 33
5. AC Sparta Praha 18 29:15 31
6. Fastav Zlín 18 24:20 30
7. FC Slovan Liberec 18 17:17 24
8. FK Ml. Boleslav 18 35:34 22
9. FK Teplice 18 19:24 22
10. Slezský FC Opava 18 24:29 20
11. 1. FK Příbram 18 23:42 19
12. Bohemians Praha 18 18:27 18
13. 1. FC Slovácko 18 20:31 18
14. SK Sigma Olomouc 18 17:32 18
15. MFK Karviná 18 23:35 15
16. Dukla Praha 18 15:33 15
                  


Follow chachari_cz on Twitter

 

Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Nechte si poslat nové.
Právě online
Hostů: 2

Uživatelé
° Nejnovější: trens
° Nových tento měsíc: 2
° Nových minulý měsíc: 5
° Celkem: 1,731
Vyhledávání
v článcích
v novinkách
ve fóru
v odkazech
v členech
 
Majitel webového serveru upozorňuje, že za veškerý psaný a jiný obsah nezodpovídá on, nýbrž přímý autor. Od jakéhokoliv názoru se distancuje, a rozhodně se s ním neztotožňuje, pouze zprostředkovává prostor pro vyjádření názoru fanoušků Baníku Ostrava na internetu. Stránka na které se právě nacházíte obsahuje materiál, který někteří lidé mohou považovat za kontroverzní. Provozovatelé těchto stránek nejsou dle právní úpravy zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti a o změně některých zákonů (zákon o některých službách informační společnosti) a zejména §6 citovaného zákona, odpovědni za příspěvky návštěvníků těchto stránek.
 
Powered by PHP-Fusion 2003-2018 © www.chachari.cz (Privacy policy)
 
TOPlist