Ultras FC Baník Ostrava | Fotbal | Ostatní fotbal |
Autor | RE: Burza fotbalových předmětů !! | ||
dr_tOOOm Člen Příspěvků: 33 Založen: 10.05.2008 |
|
||
jedinemodra napsal/a: Daruji nebo prodám dres Matušoviče, když hrál ještě za baník...třeba na zatopení nebo pro spálení v kotli při zápasu baník:sparta zajemci ať se ozvou ![]() ![]() jesli mi zaplatíš tak si ho vezmu ![]() |
|||
tonczek Člen Příspěvků: 30 Bydliště: Michalkovice Věk: 27 Založen: 21.04.2008 |
|
||
ja bych ho i koupil a za kolik?? ![]() ![]() ![]() |
|||
tonczek Člen Příspěvků: 30 Bydliště: Michalkovice Věk: 27 Založen: 21.04.2008 |
|
||
tak mi dej na tebe icq a domluvime se ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
RJZ Člen ![]() Příspěvků: 190 Bydliště: Šumperk Věk: 30 Založen: 08.02.2007 |
|
||
Nemáte někdo možnost získat tuto bundu a následně mi ju poslat?http://shop.ultras.sk/index.php?page=...&Itemid=26 Nechcu platit Slovenskou a Ceskou postu,tak jestli na Slovensko někdo jezdíte,tak SZ ![]() Řepka!!Co ty kurvo!!! |
|||
![]() | |||
Stuart Administrátor ![]() Příspěvků: 1961 Založen: 03.08.2007 |
|
||
RepkaJeZmrd napsal/a: Nemáte někdo možnost získat tuto bundu a následně mi ju poslat?http://shop.ultras.sk/index.php?page=...&Itemid=26 Nechcu platit Slovenskou a Ceskou postu,tak jestli na Slovensko někdo jezdíte,tak SZ ![]() tady máš český e-shop ![]() |
|||
![]() | |||
RJZ Člen ![]() Příspěvků: 190 Bydliště: Šumperk Věk: 30 Založen: 08.02.2007 |
|
||
Stuart napsal/a: RepkaJeZmrd napsal/a: Nemáte někdo možnost získat tuto bundu a následně mi ju poslat?http://shop.ultras.sk/index.php?page=...&Itemid=26 Nechcu platit Slovenskou a Ceskou postu,tak jestli na Slovensko někdo jezdíte,tak SZ ![]() tady máš český e-shop ![]() díky Řepka!!Co ty kurvo!!! |
|||
![]() | |||
FCBJohny Člen ![]() Příspěvků: 8 Bydliště: Praha Založen: 18.11.2006 |
|
||
Ahoj,koupim triko Venca Sverkos 100procent CHACHAR ve velikosti M...diky![]() |
|||
|
||
FCBJohny napsal/a: Ahoj,koupim triko Venca Sverkos 100procent CHACHAR ve velikosti M...diky ![]() pokud se nemýlím, tak v oficiálním fanshopu ho ted mají ve slevě ![]() http://www.fcb.cz/fan-zona/fan-shop/t...achar.html ale mají jen velké velikosti ... Upravil Stuart, 04.02.2009 13:48 |
|||
![]() | |||
w Člen ![]() Příspěvků: 209 Založen: 21.04.2006 |
|
||
FCBFCBFCB napsal/a: Chachaři nemá někdo čím topit ?...prodám šálu fc vítkovice kterou jsem dostal je uplně nová...je mi na nic...za 200 ![]() ![]() ![]() A jinak jsi úplně zdravý ? ![]() |
|||
|
||
FCBFCBFCB napsal/a: w napsal/a: FCBFCBFCB napsal/a: Chachaři nemá někdo čím topit ?...prodám šálu fc vítkovice kterou jsem dostal je uplně nová...je mi na nic...za 200 ![]() ![]() ![]() A jinak jsi úplně zdravý ? ![]() No tak jěště mám trochu chřipku jinak jo ![]() ![]() Nechápu, na co by chacharovi byla šála nějakého trapného špinavého druholigového klubu ? A ještě za 200 ![]() |
|||
banikfc Člen Příspěvků: 490 Bydliště: Pržno City Věk: 29 Založen: 14.02.2008 |
|
||
FCBFCBFCB napsal/a: w napsal/a: FCBFCBFCB napsal/a: w napsal/a: FCBFCBFCB napsal/a: Chachaři nemá někdo čím topit ?...prodám šálu fc vítkovice kterou jsem dostal je uplně nová...je mi na nic...za 200 ![]() ![]() ![]() A jinak jsi úplně zdravý ? ![]() No tak jěště mám trochu chřipku jinak jo ![]() ![]() Nechápu, na co by chacharovi byla šála nějakého trapného špinavého druholigového klubu ? A ještě za 200 ![]() Tak třeba by se někdo našel jako předtím tady s tím dresem s matušovičem ![]() Mno tak mi je ta šála uplně na nic bo jedno město jeden klub !tak jsem zkusil jestli ji náhodu někdo nechce ![]() ![]() ![]() ![]() Vite co toto je stránka FCB tak z nakou šalou od vítek si dete doprdele přece JEDNO MĚSTO JEDEN TÝM Baník je můj život |
|||
![]() | |||
Banik88 Člen ![]() Příspěvků: 39 Bydliště: Poruba Patriots Věk: 35 Založen: 13.08.2008 |
|
||
FCBFCBFCB napsal/a: luki15 napsal/a: Myslím že jim jde hlavně o tu cenu 200kč...To ta šála stojí snad i ve vítkovickém fanshopu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mno tak nechcete ji někdo za 100 kč ? ![]() ![]() ![]() ![]() Drž už hubu o nake vymrdané šále , ![]() |
|||
|
||
Banicek123 napsal/a: Prosím nevíte jestli není v ostravě nějaký shop ze značkovýma věcma Umbro?Nebo Lonsdale?Nestojím o internetové odkazy ale jestli nějaký takový obchod v Ostravě stojí a když , tak kde.Předem díky ![]() www.klec-shop.cz je přímo v centru, kousek od Sýkoráku ![]() |
|||
![]() | |||
frank25 Člen Příspěvků: 18 Bydliště: Ostrava Založen: 15.08.2007 |
|
||
Banicek123 napsal/a: Prosím nevíte jestli není v ostravě nějaký shop ze značkovýma věcma Umbro?Nebo Lonsdale?Nestojím o internetové odkazy ale jestli nějaký takový obchod v Ostravě stojí a když , tak kde.Předem díky ![]() Posledni dobou se tyto shopy solidně rozrostly. 1)Asi největší výběr je v centru na Sokolske tridě u mostu M.Sykory.Ale ceny podle mě nic moc. 2)Dalši,nově otevřeny shop je na fifejdach za nakupnim cntrem futurum.Leze se tam zřejmě z ulice Sládkova.(Nebyl jsem tam,ceny neznam) 3)Do Sáry v Porubě se začaly dodávat taky tyto značky.Ceny triček hodně dobré,ostaní průměr.Ulice Porubská 4)Dalši prodejnu,ktera byla v Porubě přestěhovali někde do Vitkovic na ulici Rudná,ale nevim,kde přesně tam.Podle mě maji nejlepši ceny. |
|||
DAveBrav Člen Příspěvků: 8 Bydliště: Velke Hostice Věk: 28 Založen: 25.07.2008 |
|
||
zdarec shanim dres baniku je jedno ktery, velikost nejlip xxl, kdyby nekdo mel tak kupim!!! tak piste BANIK PICO![]() |
|||
![]() | |||
schyzofrenia Člen Příspěvků: 5 Založen: 20.05.2008 |
|
||
Zdravím chachaři,scháním mikinu šedou gks katowice...kdyby někdo věděl i internetový odkaz tak sem s ním....předem díky![]() ![]() |
|||
eddy Člen Příspěvků: 22 Bydliště: Havířov-City Věk: 29 Založen: 19.11.2006 |
|
||
schyzofrenia napsal/a: Zdravím chachaři,scháním mikinu šedou gks katowice...kdyby někdo věděl i internetový odkaz tak sem s ním....předem díky ![]() ![]() tady nejakou mas http://www.gieksa.istore.pl/sklep,380...849,0.html ![]() GieKSa Baník |
|||
schyzofrenia Člen Příspěvků: 5 Založen: 20.05.2008 |
|
||
for eddy![]() |
|||
eddy Člen Příspěvků: 22 Bydliště: Havířov-City Věk: 29 Založen: 19.11.2006 |
|
||
schyzofrenia napsal/a: for eddy: díky moc....doufam ze zboží zasílají i do ČR jo tak to uz netusim ![]() ![]() GieKSa Baník |
|||
FCBman Člen Příspěvků: 94 Bydliště: Přerov (Praha) Založen: 13.05.2006 |
|
||
Na aukro.cz se prodávají 4 šály Baníku za velmi dobré ceny. Stačí tam dát hledat "Banik" a najde je. Myslím, že se najdou lidi, co budou mít zájem ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() | |||
Megget Člen Příspěvků: 5 Bydliště: Těrlicko (Brno) Založen: 28.05.2008 |
|
||
Zdar chlapi, nevíte kde bych sehnal nášivku(znaku)?![]() ![]() ![]() |
|||
![]() | |||
|
||
Lanncik napsal/a: hele mel bych prozbu c htel bych si koupit kuklu na fotbal jako treba tu modrobilou na foru uz to bylo ale na tom odkazu uz neni nevite nekdo? ![]() Zkus to v Kenvelu... ![]() |
|||
|
||
w napsal/a: Lanncik napsal/a: hele mel bych prozbu c htel bych si koupit kuklu na fotbal jako treba tu modrobilou na foru uz to bylo ale na tom odkazu uz neni nevite nekdo? ![]() Zkus to v Kenvelu... ![]() v Kenvelu je už taky nemají ![]() ![]() jinak kuklu (ikdyž asi né modrobílou) seženeš v každém Armyshopu ![]() zde je ten ostravský : http://www.army-shop.cz/index.php?act...gory&id=32 Upravil Stuart, 13.04.2009 22:33 |
|||
![]() | |||
geggy Člen ![]() Příspěvků: 63 Bydliště: Studénka Založen: 31.07.2007 |
|
||
možná kdyby si poprosil maminku tak ti ji uplete![]() ![]() |
|||
![]() | |||
Bender Člen ![]() Příspěvků: 427 Bydliště: PATRIOTS PORUBA !! Založen: 10.04.2006 |
|
||
Mám na prodej tuto šálu GKS KATOWICE, je úplně nová.![]() Cena: 300 kč V případě zájmu se ozvěte na PM. PRODÁNO !! *********************************** PROTI MODERNÍMU FOTBALU !!! *********************************** Upravil Bender, 14.04.2009 18:50 |
|||
Přejít na: |