Ultras FC Baník Ostrava | Web chachari.cz | Zprávy pro administrátory |
Autor | RE: Připomínky a návrhy k webu www.chachari.cz | ||
ros Hlavní Administrátor ![]() Příspěvků: 747 Založen: 31.03.2006 |
|
||
Dík opraveno![]() Stuart napsal/a: jen takový malý detail ![]() ![]() |
|||
zfrydka Člen Příspěvků: 2 Založen: 19.11.2006 |
|
||
Nějak jsem nepochopil, že se při nákupu ve FansShopu obdrží nálepka "chachaři"![]() Já myslel, že človíčci kolem chachaři.cz se brání veškeré spolupráci a komunikaci s vedením..., že se komunikace omezuje jen na předfotbalový míting ohledně předváděných choreí...Jsem rád, že sem zasek o cosik chytřejší... ![]() |
|||
vincek Člen ![]() Příspěvků: 99 Bydliště: Prajzská-Hlučín Věk: 30 Založen: 09.09.2007 |
|
||
To mě taky zajímá..... Žiju pro město kde žiju celý život , Ostrava moje srdce sem hrdý patriot |
|||
![]() | |||
metylovicefans Člen ![]() Příspěvků: 90 Založen: 26.06.2007 |
|
||
možná to nechcou ukázat, aby měli originální záběry z mistrovské sezony na DVD Ultras Baník 2008-2009![]() |
|||
ros Hlavní Administrátor ![]() Příspěvků: 747 Založen: 31.03.2006 |
|
||
Co se týče videí, asi už to nikdy nebude takové jak sem to 4 roky dělal. Je to časově náročné a toho času čim dál tím méně. Tím nechci říct že videa a dvd už nikdy nebudou, ale určitě to nebude v takové míře a musím počkat až se vrátí kameraman který se toho na konci loňské sezony chytl a uvidíme. Stačí takhle ? Upravil ros, 19.08.2008 16:59 |
|||
FCB FOREVER Člen ![]() Příspěvků: 114 Bydliště: Česká Lípa Založen: 06.02.2006 |
|
||
Vypadá to, že máme jen 1-2 schopné kameramany. Kdyby se zapojilo více lidí, bylo by videí dost. Jak se říká: " Po bitvě je každý generál " | |||
![]() | |||
FCB FOREVER Člen ![]() Příspěvků: 114 Bydliště: Česká Lípa Založen: 06.02.2006 |
|
||
zfrydka napsal/a: Nějak jsem nepochopil, že se při nákupu ve FansShopu obdrží nálepka "chachaři" ![]() Já myslel, že človíčci kolem chachaři.cz se brání veškeré spolupráci a komunikaci s vedením..., že se komunikace omezuje jen na předfotbalový míting ohledně předváděných choreí...Jsem rád, že sem zasek o cosik chytřejší... ![]() Brání se určitě zuby nechty. Možná používají vozovou hradbu a sem tam i nějaký obléhací stroj, pokud se situace obrátí. A jak řekl sám kníže pekel: " Hlavně nemyslet !!! " ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() | |||
FRmarkEE Člen ![]() Příspěvků: 252 Bydliště: Bohumín Založen: 18.07.2006 |
|
||
kurde kde jsou videjka ??? ![]() ![]() |
|||
ynezz Člen Příspěvků: 95 Založen: 25.05.2006 |
|
||
FRmarkEE napsal/a: kurde kde jsou videjka ??? ![]() ![]() Je to úplně jednoduché - videa nejsou, protože je teď nikdo netočí. Klidně se ozvi pokud máš zájem videa točit, pak tady možná nebudeš muset psát takové celkem dost ubohé příspěvky. Jde vidět, že nevíš a ani netušíš kolik času jedno takové video zabere. Ty už vidíš jenom těch výsledných 8 minut na webu. Takže abych to shrnul, v neděli v Praze tě čekám s kamerou, ať tu máme v pondělí nějaké to videjo ![]() |
|||
FRmarkEE Člen ![]() Příspěvků: 252 Bydliště: Bohumín Založen: 18.07.2006 |
|
||
už mlčím no ![]() |
|||
Stuart Administrátor ![]() Příspěvků: 1961 Založen: 03.08.2007 |
|
||
nešlo by tu pro zajímavost umístit nějaké počítadlo, kolik lidí to tu za den, týden atd. navštíví ?? ![]() |
|||
![]() | |||
haVaj Hlavní Administrátor ![]() Příspěvků: 37 Bydliště: Šalingrad Založen: 06.05.2006 |
|
||
Stuart napsal/a: nešlo by tu pro zajímavost umístit nějaké počítadlo, kolik lidí to tu za den, týden atd. navštíví ?? ![]() slo, ale proc to delat? my navstevnost zname a ostatni to nepotrebuji vedet ![]() |
|||
UnoOS Člen Příspěvků: 58 Bydliště: Ostrava Založen: 28.07.2007 |
|
||
haVaj napsal/a: Stuart napsal/a: nešlo by tu pro zajímavost umístit nějaké počítadlo, kolik lidí to tu za den, týden atd. navštíví ?? ![]() slo, ale proc to delat? my navstevnost zname a ostatni to nepotrebuji vedet ![]() tak aspon orientacne pls za den, tyden, mesic, celkove apod. KING BANÍK !!! |
|||
![]() | |||
haVaj Hlavní Administrátor ![]() Příspěvků: 37 Bydliště: Šalingrad Založen: 06.05.2006 |
|
||
![]() |
|||
metylovicefans Člen ![]() Příspěvků: 90 Založen: 26.06.2007 |
|
||
předem se omlouvám, esli sem tu zprávu zařadil do jiného fóra, ale musím vznést 2 námitky k Tipovačce - zaprvé) nevím proč mi ukazuje, že jsem nevyplnil výsledek zápasu MLB-SLA. přitom na 100% vím, že jsem to ukládal ten tip, ale to není taková hrůza jako zadruhé) (nechcu žalovat ![]() ![]() ![]() |
|||
french Člen ![]() Příspěvků: 210 Bydliště: Kosičky Věk: 33 Založen: 03.12.2007 |
|
||
Me se celkove web libi, je to super vymysleny. Zadne narocne obrazky na nacitani. Vse jede jak po masle. Nejlepsi z Ultras webu co u nas je. akorat bych mel propominku k menu. Klidne bych si stim nejak pohral lepe graficky. Je docela neprehledny, ale jen trosku. Jinak vynikajici prace za udrzovani apod. ![]() |
|||
dr_tOOOm Člen Příspěvků: 33 Založen: 10.05.2008 |
|
||
Zajímalo by mě proč ste smazali diskuzi u článku GKS Katowice - GKS Jastrzębie (nedohráno)?![]() |
|||
Jorge Člen ![]() Příspěvků: 113 Bydliště: kousek od bazalu Založen: 09.01.2008 |
|
||
jednuduse... protoze kdyz i na webu chacharu samotnych pise nekdo s prominutim idiotske "SRACKY" typu ja bych je vsechny postrilel...to uz je i na me moc...pardon ale takovi lidi at si to jdou psat na idnes.cz, novinky.cz a podobne medialni blaboly PORQUE! |
|||
![]() ![]() | |||
|
||
Web má určitá pravidla a není to tak dlouho, co je tady Ros připomínal. Cenzura je trošku o něčem jiném. | |||
![]() | |||
french Člen ![]() Příspěvků: 210 Bydliště: Kosičky Věk: 33 Založen: 03.12.2007 |
|
||
kubiczek napsal/a: Jednoduše cenzura, lidi mají na ty Poláky jiný názor než admini, což se jim nelíbí, tak prostě smažou diskusi a je to. Jako za komunistů... Kdyz nedokazes akceptovat drzbu s polskym GKS, tak nejsi banikovec! Si jen dalsi vandrak, abych pravdu rekl mam rad GieKSu pomalu vic jak Banik ![]() ![]() |
|||
RJZ Člen ![]() Příspěvků: 190 Bydliště: Šumperk Věk: 30 Založen: 08.02.2007 |
|
||
kubiczek napsal/a: Jednoduše cenzura, lidi mají na ty Poláky jiný názor než admini, což se jim nelíbí, tak prostě smažou diskusi a je to. Jako za komunistů... Ty musis byt blbecek,co prispevek to perla:clap Řepka!!Co ty kurvo!!! |
|||
![]() | |||
|
||
kubiczek napsal/a: Do té doby, než nám zničili celý sektor, udělali ostudu před celým národem a zranili několik policistů, tak jsem je měl taky rád. Od té doby je pravý baníkovec musí nemít rád. Jen vandráci, kterým jde pouze o násilí na stadionech se jich vždycky zastanou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vis tady nejde vubec o fotbal, ale to ty nikdy nemuzes pochopit, jelikoz cesi nikdy nebyli moc nacionalne zamereni. ![]() |
|||
Stuart Administrátor ![]() Příspěvků: 1961 Založen: 03.08.2007 |
|
||
kubiczek napsal/a: Do té doby, než nám zničili celý sektor, udělali ostudu před celým národem a zranili několik policistů, tak jsem je měl taky rád. Od té doby je pravý baníkovec musí nemít rád. Jen vandráci, kterým jde pouze o násilí na stadionech se jich vždycky zastanou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() podle toho tvého příspěvku to vypadá, že o tom zápase FCB-ACS víš tak akorát z televize , protože do bojů se nezapojovali pouze fans GieKSy, ale i chachaři.... A neřekl bych, že nám udělali ostudu před celým národeem. Tu ostudu jsme měli už předtím a stále nám ji budou dělat vandrácky chovajícíse lidé na výjezdech typu Zlín, Olomouc, Sparta atd ... Upravil Stuart, 28.10.2008 16:30 |
|||
![]() | |||
eddy Člen Příspěvků: 22 Bydliště: Havířov-City Věk: 29 Založen: 19.11.2006 |
|
||
Stuart napsal/a: kubiczek napsal/a: Do té doby, než nám zničili celý sektor, udělali ostudu před celým národem a zranili několik policistů, tak jsem je měl taky rád. Od té doby je pravý baníkovec musí nemít rád. Jen vandráci, kterým jde pouze o násilí na stadionech se jich vždycky zastanou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() podle toho tvého příspěvku to vypadá, že o tom zápase FCB-ACS víš tak akorát z televize , protože do bojů se nezapojovali pouze fans GieKSy, ale i chachaři.... A neřekl že nám udělali ostudu před celým názorem. Tu ostudu nám dělají vandrácky chovajícíse lidé na výjezdech typu Zlín, Olomouc, Sparta atd ... jj stuart ma pravdu. Kubiczek: jinak chces tedy rict ze nejsi ani banikovec a nemas rad ani banik? ![]() ![]() GieKSa Baník Upravil eddy, 28.10.2008 16:41 |
|||
vincek Člen ![]() Příspěvků: 99 Bydliště: Prajzská-Hlučín Věk: 30 Založen: 09.09.2007 |
|
||
Pro boha svateho!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Žiju pro město kde žiju celý život , Ostrava moje srdce sem hrdý patriot |
|||
![]() |
Přejít na: |