Ultras FC Baník Ostrava | Web chachari.cz | Zprávy pro administrátory |
Autor | RE: Připomínky a návrhy k webu www.chachari.cz | ||
matescz Člen Příspěvků: 2 Bydliště: Ostrava Věk: 37 Založen: 17.04.2007 |
|
||
Ahoj psal jsem to už i na tema olomouc - baník.admine myslíš že by byl problém umístit na stránky anketu kdo pojede do olmiku a kdo ne ,mohlo by to být zajímavé.díky za odpověď![]() ![]() |
|||
![]() | |||
RJZ Člen ![]() Příspěvků: 190 Bydliště: Šumperk Věk: 30 Založen: 08.02.2007 |
|
||
banicek napsal/a: jaaa by měl docela jededn navrh že by se mohly ja na vyjezdech prodavat šaly a dalši věci z fanshopu ptž ty co jezdi na baniček ze znojma tak to maji do ostravy daleko tak yb to bylo doela dobre kdyby to šlo.... a kdo by se ti s tema salama tahal?? Řepka!!Co ty kurvo!!! |
|||
![]() | |||
eddy Člen Příspěvků: 22 Bydliště: Havířov-City Věk: 29 Založen: 19.11.2006 |
|
||
matescz napsal/a: Ahoj psal jsem to už i na tema olomouc - baník.admine myslíš že by byl problém umístit na stránky anketu kdo pojede do olmiku a kdo ne ,mohlo by to být zajímavé.díky za odpověď ![]() ![]() No admini. Me to taky už napadlo a chtěl sem to tu připsat. Bylo by to zajímavé a nemuselo by to být jen k olomouci. Takové ankety by mohly být u témat na každý zápas. Je mi jasný že u domácích zápasu to skoro nic neřeší(ne všichni lidi co chodí na baník jsou zde regnutí), ale u výjezdů by to šlo, nebo ne? ![]() ![]() ![]() GieKSa Baník |
|||
haVaj Hlavní Administrátor ![]() Příspěvků: 37 Bydliště: Šalingrad Založen: 06.05.2006 |
|
||
eddy napsal/a: matescz napsal/a: Ahoj psal jsem to už i na tema olomouc - baník.admine myslíš že by byl problém umístit na stránky anketu kdo pojede do olmiku a kdo ne ,mohlo by to být zajímavé.díky za odpověď ![]() ![]() No admini. Me to taky už napadlo a chtěl sem to tu připsat. Bylo by to zajímavé a nemuselo by to být jen k olomouci. Takové ankety by mohly být u témat na každý zápas. Je mi jasný že u domácích zápasu to skoro nic neřeší(ne všichni lidi co chodí na baník jsou zde regnutí), ale u výjezdů by to šlo, nebo ne? ![]() ![]() ![]() ve foru u olomouce jsem vam pridal anketu ... |
|||
|
||
haVaj napsal/a: eddy napsal/a: matescz napsal/a: Ahoj psal jsem to už i na tema olomouc - baník.admine myslíš že by byl problém umístit na stránky anketu kdo pojede do olmiku a kdo ne ,mohlo by to být zajímavé.díky za odpověď ![]() ![]() No admini. Me to taky už napadlo a chtěl sem to tu připsat. Bylo by to zajímavé a nemuselo by to být jen k olomouci. Takové ankety by mohly být u témat na každý zápas. Je mi jasný že u domácích zápasu to skoro nic neřeší(ne všichni lidi co chodí na baník jsou zde regnutí), ale u výjezdů by to šlo, nebo ne? ![]() ![]() ![]() ve foru u olomouce jsem vam pridal anketu ... jj díky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GieKSa Baník |
|||
haVaj Hlavní Administrátor ![]() Příspěvků: 37 Bydliště: Šalingrad Založen: 06.05.2006 |
|
||
eddy napsal/a: haVaj napsal/a: eddy napsal/a: matescz napsal/a: Ahoj psal jsem to už i na tema olomouc - baník.admine myslíš že by byl problém umístit na stránky anketu kdo pojede do olmiku a kdo ne ,mohlo by to být zajímavé.díky za odpověď ![]() ![]() No admini. Me to taky už napadlo a chtěl sem to tu připsat. Bylo by to zajímavé a nemuselo by to být jen k olomouci. Takové ankety by mohly být u témat na každý zápas. Je mi jasný že u domácích zápasu to skoro nic neřeší(ne všichni lidi co chodí na baník jsou zde regnutí), ale u výjezdů by to šlo, nebo ne? ![]() ![]() ![]() ve foru u olomouce jsem vam pridal anketu ... jj díky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() klidne byt muzou, neni problem ![]() |
|||
matescz Člen Příspěvků: 2 Bydliště: Ostrava Věk: 37 Založen: 17.04.2007 |
|
||
Admine díky moc je to super moižná jen jestli bys to nemohl napsat do rychlých vzkazu ať to lidí ví že to tam je díky.a tohle by mohlo být na každém vyjezdovém fóru,škoda že jsme to tam dali tak pozdě ale to neva je to poprvé ještě jednou díky:clap:clap. baníček nejlepší u Nás:clap:clap |
|||
![]() | |||
|
||
:clap jj moc díky ![]() GieKSa Baník |
|||
|
||
matescz napsal/a: moižná jen jestli bys to nemohl napsat do rychlých vzkazu ať to lidí ví že to tam je na to bych se vysral...však ti co tam psát budou to uvidí ![]() ![]() GieKSa Baník |
|||
Filipek Člen Příspěvků: 5 Bydliště: PORUBA Věk: 71 Založen: 03.10.2007 |
|
||
dik za foky z olomouce parada hned je lepši nalada dik.......:clap:tanec![]() |
|||
metylovicefans Člen ![]() Příspěvků: 90 Založen: 26.06.2007 |
|
||
PATAS: by ti z toho původního počtu vlajek zůstala sotva polovina...![]() no a k zápasu se žižkovem - tady snad furt tipujete že dycky jenom vyhrajem, rozhodně bych krotil euforii ! ale tak nějaká upachtěná 1:0 snad by vyjít mohla no... ![]() |
|||
Tzdla Člen ![]() Příspěvků: 15 Bydliště: kousek od OVy Založen: 05.10.2005 |
|
||
Chachar41 napsal/a: Hoj chachaří..chtěl sem se zeptat jestli má web obchor Sára?A jestli se přes ty www stránky dá objednávat..Díky moc.. koukni na http://www.bofcsara.com/ |
|||
Hody Člen ![]() Příspěvků: 521 Bydliště: Ostrava Věk: 33 Založen: 04.10.2006 |
|
||
nechcete hodit do fora cash mod? Každý to křičí český fotbal je v pi.. |
|||
![]() | |||
ynezz Člen Příspěvků: 95 Založen: 25.05.2006 |
|
||
Hody napsal/a: nechcete hodit do fora cash mod? Tohle neni phpBB forum ![]() |
|||
Hody Člen ![]() Příspěvků: 521 Bydliště: Ostrava Věk: 33 Založen: 04.10.2006 |
|
||
ynezz napsal/a: Hody napsal/a: nechcete hodit do fora cash mod? Tohle neni phpBB forum ![]() To je pravda, ale funguje to na podobné bázi Každý to křičí český fotbal je v pi.. |
|||
![]() | |||
Deny Člen Příspěvků: 8 Bydliště: .... Založen: 22.03.2008 |
|
||
prosím vás nevíte někdo kde bych sehnala šálu Katowic??nebo alespon nějakou stránku na netu,kde by se to dalo obědnat??nejlíp půl na půl s Baníčkem ale i jen Katowice bych brala!!!!!!!!!!!!!!!!!!díky moc!!!!!!!!!!!!!!!!!! Baník pičoo |
|||
![]() | |||
paax Člen ![]() Příspěvků: 117 Bydliště: Oderberg - Nedaleko Bogumina héj Založen: 21.08.2007 |
|
||
Chlapi, je ten chorál T.G.M. kompletní? Nebo se mi to jen blbě zobrazuje? | |||
![]() | |||
Stuart Administrátor ![]() Příspěvků: 1961 Založen: 03.08.2007 |
|
||
paax napsal/a: Chlapi, je ten chorál T.G.M. kompletní? Nebo se mi to jen blbě zobrazuje? chybí tu ta 3.sloka - Tvrdá vojna nastává, ví to celá Ostrava, vstávejte vy staří baníkovci tvrdá vojna nastává, vstávejte vy staří baníkovci, tvrdá vojna nastává ... |
|||
![]() | |||
ros Hlavní Administrátor ![]() Příspěvků: 747 Založen: 31.03.2006 |
|
||
Opraveno a během okurkové sezóny bude doplněno o další chorály, ale dejte mi čas mám toho teď docela dost, díky![]() Upravil ros, 22.05.2008 06:48 |
|||
paax Člen ![]() Příspěvků: 117 Bydliště: Oderberg - Nedaleko Bogumina héj Založen: 21.08.2007 |
|
||
ros napsal/a: Opraveno a během okurkové sezóny bude doplněno o další chorály, ale dejte mi čas mám toho teď docela dost, díky ![]() jasně :-) No já jsem se zeptal tak nějak záměrně, jelikož jsem narazil tady na ten chorál http://www.banik-ostrava.cz/cs/choraly.html to, že má 3 sloky je věc jedna, ale to že naprosto jiné je divné. Každopádně to s tím Nohavicou jsem skutečně neslyšel, ale já se už ani nedivím, že to hodně lidí nezná ![]() |
|||
![]() | |||
|
||
paax napsal/a: ros napsal/a: Opraveno a během okurkové sezóny bude doplněno o další chorály, ale dejte mi čas mám toho teď docela dost, díky ![]() jasně :-) No já jsem se zeptal tak nějak záměrně, jelikož jsem narazil tady na ten chorál http://www.banik-ostrava.cz/cs/choraly.html to, že má 3 sloky je věc jedna, ale to že naprosto jiné je divné. Každopádně to s tím Nohavicou jsem skutečně neslyšel, ale já se už ani nedivím, že to hodně lidí nezná ![]() no, tak tu s tou Novaciou sem taky nikdy neslyšel. Zpívá se to tak, jak sem to psal já .. podle toho serveru je ta 3 sloka takhle : Tvrdá vojna nastává,ví to celá Ostrava,Zpívá s náma Jarek Nohavica,na Bazalech sedává. Zpívá s náma Jarek Nohavica, na Bazalech sedává. Buď se jedná o výmysl tvůrcu onoho webu anebo se jedná o nějakou původní verzi, která se zpívala ještě za komunistů... |
|||
![]() | |||
Hackiest Člen Příspěvků: 60 Bydliště: Chacharistán Založen: 14.05.2006 |
|
||
tommyts napsal/a: Zdravim, mel bych navrh na par dalších FCB nálepek. Před chvíli sem dodelal třetí. Tak kdyby byl třeba zájem tak je můžu poslat nebo uploadnout na net. ![]() ![]() pokud mas nejake navrhy, tak je nedavej na net, ale posli na e-mail: footballfactory@seznam.cz Fanděte si komu chcete, ale budete za to pykat!!! |
|||
Autor | RE: pripominy | ||
Pardal Člen ![]() Příspěvků: 22 Bydliště: Ostrava Založen: 08.05.2006 |
|
||
1. zrusit reklamy 2. myslim, ze by stalo za uvahu predelat cely web co se tyce grafiky ja nejsem zadny chuj, ja fandim Baniku... |
|||
![]() | |||
ynezz Člen Příspěvků: 95 Založen: 25.05.2006 |
|
||
Hackiest napsal/a: tommyts napsal/a: Zdravim, mel bych navrh na par dalších FCB nálepek. Před chvíli sem dodelal třetí. Tak kdyby byl třeba zájem tak je můžu poslat nebo uploadnout na net. ![]() ![]() pokud mas nejake navrhy, tak je nedavej na net, ale posli na e-mail: footballfactory@seznam.cz Nebo uplne nejlepe primo na nalepky@chachari.cz |
|||
|
||
jen takový malý detail ![]() ![]() |
|||
![]() |
Přejít na: |