Ultras FC Baník Ostrava | Web chachari.cz | Zprávy pro administrátory |
Autor | RE: Připomínky a návrhy k webu www.chachari.cz | ||
paax Člen ![]() Příspěvků: 117 Bydliště: Oderberg - Nedaleko Bogumina héj Založen: 21.08.2007 |
|
||
V poho tak by bylo možná ideální to opravit v chorálech, je tam furt Večeřa. | |||
![]() | |||
Autor | RE: Poděkování | ||
Jareck Člen Příspěvků: 90 Bydliště: Praha/F-M Věk: 33 Založen: 26.09.2008 |
|
||
Proč z Webu zmizlo to emailové poděkování od týmu Ostrava 2015? | |||
![]() | |||
didin Člen ![]() Příspěvků: 54 Bydliště: Děhylov....už Poruba Věk: 41 Založen: 02.10.2007 |
|
||
Já bych měl návrh. Sice teď je to úplně mimo mísu, než vaše připomínky k bubnům a společné lize, ale pamatuju si, že vlevo nahoře v kalendáři chachara, byly kdysi označeny i zápasy GKS. Nešlo by to tam dát znovu? Já vím, můžu si to najít, ale je to pohodlnější. Mrknu a vidím....:-) ![]() ![]() Navždycky věrní, navždy oddaní... Upravil didin, 03.03.2010 15:52 |
|||
banikfc Člen Příspěvků: 490 Bydliště: Pržno City Věk: 29 Založen: 14.02.2008 |
|
||
Ross76F napsal/a: Zdravíčko. Měl bych otázečku zároven i možný námět na novou sekci na těchto stránkách.Ted abych se dostal k té otřepané otázce .. bude nový stadion nebo probíhají nějaké jednání či přípravy ? Pokud ano tak bych byl velmi rád abychom byly o těchto věcech informováni . V době kdy byl připravován projekt nového fotbalového stadionu Slavie v Edenu byli fanoušci jejich klubu informováni na stránkách o veškerých krocích které se již podařily uskutečnit a to jak po stránce veškeré dokumentace tak až po samotnou stavbu stadionu. Myslím že by nebylo od věci tyto informace podávat fanouškům co nejdřív ,tím by se vymítily jak zbytečné spekulace tak i posměšné a ironické komentáře. takovou otázku bys měl napsat na vedení FCB Baník je můj život |
|||
![]() | |||
ros Hlavní Administrátor ![]() Příspěvků: 747 Založen: 31.03.2006 |
|
||
No dotycny na to kasle, zkusim mu to pripomenout. didin napsal/a: Já bych měl návrh. Sice teď je to úplně mimo mísu, než vaše připomínky k bubnům a společné lize, ale pamatuju si, že vlevo nahoře v kalendáři chachara, byly kdysi označeny i zápasy GKS. Nešlo by to tam dát znovu? Já vím, můžu si to najít, ale je to pohodlnější. Mrknu a vidím....:-) ![]() ![]() Upravil ros, 27.03.2010 14:02 |
|||
paax Člen ![]() Příspěvků: 117 Bydliště: Oderberg - Nedaleko Bogumina héj Založen: 21.08.2007 |
|
||
Nevím, jestli jsem slepý, nebo zhnilý to hledat, ale nejde dát třeba do sekce Nálepky kontakt na zasílání nových návrhů? Vím, že to tu bylo někde v článku, ale v diskuzi jsem našel 3 maily a nevím, který z nich platí. Platí? nalepky(a)chachari.cz ? Upravil paax, 03.05.2010 18:12 |
|||
![]() | |||
|
||
nalepky@chachari.cz paax napsal/a: Nevím, jestli jsem slepý, nebo zhnilý to hledat, ale nejde dát třeba do sekce Nálepky kontakt na zasílání nových návrhů? Vím, že to tu bylo někde v článku, ale v diskuzi jsem našel 3 maily a nevím, který z nich platí. Platí? nalepky(a)chachari.cz ? |
|||
Aqix Člen ![]() Příspěvků: 83 Bydliště: Ostrava Hrabůvka Věk: 30 Založen: 08.08.2009 |
|
||
Jen bych chtěl navrhnout aby se do odpočítávání zahrnula i EL. Protože se odpočítává zápas se zbrojovkou ale hrajeme přece zápas ještě dřive v EL ![]() ![]() |
|||
Kamiloft Člen Příspěvků: 74 Založen: 26.10.2007 |
|
||
Mám dotaz ohledně tipovačky, jak se zabrání tomu, aby si někdo nenadělal třebas víc přezdívek a pak tipoval například za 10 lidí?![]() |
|||
![]() | |||
Ivo Administrátor ![]() Příspěvků: 114 Bydliště: Ostrava-Poruba Založen: 16.08.2007 |
|
||
Kamiloft napsal/a: Teď už nijak, teď si to právě vyzradilMám dotaz ohledně tipovačky, jak se zabrání tomu, aby si někdo nenadělal třebas víc přezdívek a pak tipoval například za 10 lidí? ![]() ![]() ![]() |
|||
Kamiloft Člen Příspěvků: 74 Založen: 26.10.2007 |
|
||
Mrazik FCB napsal/a: Kamiloft napsal/a: Teď už nijak, teď si to právě vyzradilMám dotaz ohledně tipovačky, jak se zabrání tomu, aby si někdo nenadělal třebas víc přezdívek a pak tipoval například za 10 lidí? ![]() ![]() No tak to musí dojít každému co alespon trochu myslí, ale klidně ty moje 2 příspěvky smaž, mi osobně rozhodně 1 účet bohatě stačí. ![]() |
|||
![]() | |||
19petrFCB22 Člen Příspěvků: 50 Bydliště: Slezská Ostrava Věk: 28 Založen: 04.08.2010 |
|
||
připomínky asi žádný,ale můžu se zeptat proč už tu nejsou videa jako třeba před 3 roky?? | |||
trevor20 Člen ![]() Příspěvků: 443 Založen: 12.09.2007 |
|
||
Budou se dělat souhrn fans sceny z každého kola jak z Česka, tak z Polska, jako tomu bylo v minulosti? Dresy bíle, jsou jak padlý sníh.... |
|||
zeke Člen Příspěvků: 74 Věk: 31 Založen: 24.04.2010 |
|
||
Chcu se zeptat jestli se letos upustilo od natáčení souhrnů ze zápasu?![]() ![]() ![]() |
|||
RavenFCB Člen ![]() Příspěvků: 380 Bydliště: Poruba Věk: 31 Založen: 06.02.2006 |
|
||
zeke napsal/a: Chcu se zeptat jestli se letos upustilo od natáčení souhrnů ze zápasu? ![]() ![]() ![]() Ne 404 signature not found |
|||
![]() | |||
|
||
Neupustilo zda se tu objevi casem s kazdeho zapasu nebo jen souhrn z více, uvidím. | |||
19petrFCB22 Člen Příspěvků: 50 Bydliště: Slezská Ostrava Věk: 28 Založen: 04.08.2010 |
|
||
ted jsem viděl tu anketu s Markem a myslím,že by nebylo špatný udělat jich klidně víc my vždycky budem tam,kde Baník bude hrát! |
|||
Hody Člen ![]() Příspěvků: 521 Bydliště: Ostrava Věk: 33 Založen: 04.10.2006 |
|
||
poslední dobou si všímam že baník nebývá v tabulce tučně Každý to křičí český fotbal je v pi.. |
|||
![]() | |||
|
||
staci si zapnout na moznost" nejnovejsi na zacatku" je to nahore nad tematem Petiska napsal/a: Ano je to tak.Já napsal příspěvek a místo toho aby byl na začátku,našel jsem ho úplně poslední.Myslím,že by to mělo být naopak.Je to jednodušší,než to hledat.Člověk vleze a hned vidí.Nešlo by to takhle udělat?:tanec Upravil ros, 17.08.2010 12:31 |
|||
Jacob Člen ![]() Příspěvků: 252 Bydliště: Slezská Ostrava Věk: 23 Založen: 25.02.2009 |
|
||
chtěl bych se zeptat jestli budou v kalendáři Chachara i zápasy žen Hooligans- rváči,výtržníci, frajeři,mlátiči,grázlové.Milujte nás či nenáviďte, nám je to fuk my taklhle vyjadřujem lásku k nejlepšímu sportu na světě!!!b29; |
|||
|
||
Uz by to bylo hodne preplacane, uz tak tam neni U21 kdyz tak se udelaji solo nejake. simrFCB napsal/a: chtěl bych se zeptat jestli budou v kalendáři Chachara i zápasy žen |
|||
chacharzona Člen ![]() Příspěvků: 502 Bydliště: Ostrava-JIH Věk: 98 Založen: 04.09.2007 |
|
||
Když už jsme u toho kalendáře, tak by nebylo špatné udělat na příští sezónu i tipovačku na chacharky ![]() VĚRNI PO PORÁŽCE, HRDÍ PO VÍTĚZSTVÍ !!! |
|||
|
||
No mohla by se ta ženska Liga přhodit když už v ní máme zastupce.. chacharzona napsal/a: Když už jsme u toho kalendáře, tak by nebylo špatné udělat na příští sezónu i tipovačku na chacharky ![]() |
|||
chacharzona Člen ![]() Příspěvků: 502 Bydliště: Ostrava-JIH Věk: 98 Založen: 04.09.2007 |
|
||
ros napsal/a: No mohla by se ta ženska Liga přhodit když už v ní máme zastupce.. chacharzona napsal/a: Když už jsme u toho kalendáře, tak by nebylo špatné udělat na příští sezónu i tipovačku na chacharky ![]() Já budu jen rád :tanec VĚRNI PO PORÁŽCE, HRDÍ PO VÍTĚZSTVÍ !!! |
|||
Gio Člen Příspěvků: 236 Bydliště: (Ne)Daleko od Ostravy Věk: 28 Založen: 01.08.2006 |
|
||
Chci se zeptat co se stalo tady s FanShopem ? Navždycky věrny,Navždy oddany!BP |
|||
![]() |
Přejít na: |