Ultras FC Baník Ostrava | Fotbal | FC Baník Ostrava |
Autor | RE: Dění v klubu | ||
Kamiloft Člen Příspěvků: 74 Založen: 26.10.2007 |
|
||
CurtCocain napsal/a: Tak panove jestli tohle je pravda ta k je to bomba a navic klobouk dolu pred Vaskem http://moravskoslezsky.denik.cz/fotbal_region/20080703_fotbal_sverkos_banik_prestup.html No tak mozek mi to moc nebere,ale neco uvnitr mi rika,ze by to mohla byt pravda,uvidime..:tanec ![]() ![]() |
|||
![]() | |||
CurtCocain Člen Příspěvků: 11 Založen: 11.03.2008 |
|
||
Tak pokud neprisla nejaka zajiamava nabidka ze zapadu tak by to mohlo vyjit. A myslim ze zrovna v deniku ktery je partner Baniku by lhali :tanec![]() |
|||
dzuzo Člen Příspěvků: 14 Bydliště: Valmez Založen: 19.02.2008 |
|
||
Ku*va ať je to pravda | |||
paax Člen ![]() Příspěvků: 117 Bydliště: Oderberg - Nedaleko Bogumina héj Založen: 21.08.2007 |
|
||
Jo, to by bylo fajn... velice fajn!!! | |||
![]() | |||
ros Hlavní Administrátor ![]() Příspěvků: 747 Založen: 31.03.2006 |
|
||
Zas nekdo neumi dávat prispevky, ale hlava mi to nebere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
CurtCocain Člen Příspěvků: 11 Založen: 11.03.2008 |
|
||
Sorry Rosi omlouvam se, jak sis vsimnul moc jsem jich nevlozil a odkaz to byl muj prvni. tak mi kdyztak hod soukromou zpravu jak se to dela...aha uz jsem si hned vsimnul ![]() |
|||
FCB FOREVER Člen ![]() Příspěvků: 114 Bydliště: Česká Lípa Založen: 06.02.2006 |
|
||
Svěrky byl zrozen pro Baník | |||
![]() | |||
Ivo Administrátor ![]() Příspěvků: 114 Bydliště: Ostrava-Poruba Založen: 16.08.2007 |
|
||
Ja zas doufam ze i kdyz sverki odejde buhvi kam tak aby jim ukazal odkud prisel to same plati o byzim![]() ![]() |
|||
dzuzo Člen Příspěvků: 14 Bydliště: Valmez Založen: 19.02.2008 |
|
||
Díky Venco![]() ![]() ![]() |
|||
FCBBazal Člen Příspěvků: 16 Založen: 17.07.2007 |
|
||
venca zůstane v baníku si myslím alespon do zimy určitě....jinak titul je jistý v této sezoně baník pičo![]() ![]() |
|||
Jack Člen Příspěvků: 91 Založen: 09.09.2007 |
|
||
tak sestava by mohla vypadat takto : vasek-reznik,neuwirh,bolf,marek-rajtoral,otepka,lička(lukes),strihavka,sverkos ......ale takto se hrat neda chybi nam kvalitni defenzivni zaloznik ,treba takovy rajnoch | |||
POPO Člen Příspěvků: 156 Bydliště: Orlová Založen: 29.08.2007 |
|
||
Jack napsal/a: tak sestava by mohla vypadat takto : vasek-reznik,neuwirh,bolf,marek-rajtoral,otepka,lička(lukes),strihavka,sverkos ......ale takto se hrat neda chybi nam kvalitni defenzivni zaloznik ,treba takovy rajnoch no galasek chyby ![]() ![]() Upravil POPO, 05.07.2008 15:33 |
|||
Stuart Administrátor ![]() Příspěvků: 1961 Založen: 03.08.2007 |
|
||
Česká televize a vedení I. Gambrinus ligy určilo výkopy zápasů úvodních čtyř kol nejvyšší soutěže a Baník bude hrát třikrát po 20. hodině večer! Z úvodních čtyř zápasů se pouze duel 1. kola proti Kladnu uskuteční v předem stanoveném termínu v sobotu 2. srpna od 19 hodin. Následující utkání v Jablonci bude hrát Baník kvůli přenosu z olympijských her v pondělí 11. srpna před kamerami ČT 2 od 20 hodin. Střetnutí třetího kola na Bazalech s Brnem se bude hrát v neděli 17. srpna od 20.15 hodin a vysílá jej ČT 4 Sport, kde se objeví ve stejném čase i následující utkání Baníku na Žižkově 24. srpna. http://www.fcb.cz/a-muzstvo/aktuality...vecer.html |
|||
![]() | |||
ftblmaster Člen Příspěvků: 121 Bydliště: Ostrava Založen: 15.11.2006 |
|
||
tohle nepochopím,děs!![]() |
|||
Petrus Člen ![]() Příspěvků: 286 Bydliště: Ostrava - Dubina Věk: 30 Založen: 31.08.2007 |
|
||
Pepíci si zase dělaj co chcou. Je na žižkově vůbec funkční aspoň jeden reflektor?![]() Kupiš cednik, teče. Daš ho spraviť, ale pak už kurva necedi. Bo taky je kura zakon. |
|||
![]() ![]() | |||
FRmarkEE Člen ![]() Příspěvků: 252 Bydliště: Bohumín Založen: 18.07.2006 |
|
||
prostě banda zmrdů na svazu ... ![]() rKdyž ale pak kluby poměrem hlasů čtrnáct ku dvěma rozhodly, že se má hrát v neděli od 18.30 hodin, považovali jsme to za vyřízené. Jenže šéf ligy pan Lubas si celou soutěž asi řídí po svém, proto jsme dostali takové rozlosování. Názor klubů nebyl brán vůbec na zřetel. Hodláme ale za své fanoušky bojovat dál,r0; dodal Tomáš Trucha. |
|||
RJZ Člen ![]() Příspěvků: 190 Bydliště: Šumperk Věk: 30 Založen: 08.02.2007 |
|
||
doufam ze se ty casy nejak zmeni...uz me CMFS poradne jebe![]() ![]() Řepka!!Co ty kurvo!!! |
|||
![]() | |||
vincek Člen ![]() Příspěvků: 99 Bydliště: Prajzská-Hlučín Věk: 30 Založen: 09.09.2007 |
|
||
Kurva to jsou takovvý zmrdi až to bolí......zas nas tam bude 5 a půl Žiju pro město kde žiju celý život , Ostrava moje srdce sem hrdý patriot |
|||
![]() | |||
ftblmaster Člen Příspěvků: 121 Bydliště: Ostrava Založen: 15.11.2006 |
|
||
Kubíček,Lubas,Černý je banda volů a vyjebaných mafianů.Přece si tv nebude určovat podmínky výkopu,ale díky LUbasovi bude![]() |
|||
fousek216 Člen Příspěvků: 3 Bydliště: BOHUMÍN Věk: 62 Založen: 27.08.2007 |
|
||
Toto není náhoda,vadí jim naše vysoké navštěvy jak na domácích zápasech,tak na výjezdech!Jsem zvědav na jejich reakci na nesouhlas vedení FCB!! A ještě něco:Koštále,Černý a ČMFS BĚŽTE UŽ DO P.....E! |
|||
FRmarkEE Člen ![]() Příspěvků: 252 Bydliště: Bohumín Založen: 18.07.2006 |
|
||
fousek216 napsal/a: Toto není náhoda,vadí jim naše vysoké navštěvy jak na domácích zápasech,tak na výjezdech!Jsem zvědav na jejich reakci na nesouhlas vedení FCB!! A ještě něco:Koštále,Černý a ČMFS BĚŽTE UŽ DO P.....E! chceš vedět jejich reakci na ten dopis od FCB ? ![]() http://fotbalzive.ct24.cz/article.asp...sp?id=5313 Šéf Baníku Tomáš Trucha dokonce napsal Lubasovi a šéfovi sportu v České televizi Otakarovi Černému otevřený dopis, v němž s přenosem ve čtvrt na devět vehementně nesouhlasí. "Na dopis nebudu reagovat," vyjádřil se Černý. "Pro mě je partnerem pouze svaz a jeho marketingový partner, společnost STES." co chceš vědět víc =)) se tomu musím až smát ... ![]() ![]() |
|||
KkarlosS Člen ![]() Příspěvků: 121 Bydliště: Ostrava-Poruba Věk: 34 Založen: 02.09.2007 |
|
||
Tak Cigánek do Opavy, snad nebudou stopery trápit zranění! KkarlosS - Patriots from Poruba - PATRIOTS, TO MY, PATRIOTI Z PORUBY, NA NANA NA NA NA NANA, NANANANANANANANA, ALKOHOLIX, TO MY, ALKOHOLICI Z PORUBY, NÁM JE JEDNO CO JE ZA DEN, MY KAŽDÝ DEN SI VYPIJEM!!!! |
|||
klessk Člen Příspěvků: 15 Založen: 19.04.2008 |
|
||
Kdo bal v sobotu na Colours of Ostrava ,nemohl si nevšimnout jak zpěvák z skupiny Happy Mondays (UK),zástupci rowdies,běhal po podiu z šálou Chuligani Baník ,což vzbudilo velké ovace !!!! Pak mi ji vrátil zpět a přidal štěrchátko !! |
|||
tkanicka Člen Příspěvků: 32 Bydliště: Havířov Věk: 38 Založen: 16.03.2008 |
|
||
klessk napsal/a: Kdo bal v sobotu na Colours of Ostrava ,nemohl si nevšimnout jak zpěvák z skupiny Happy Mondays (UK),zástupci rowdies,běhal po podiu z šálou Chuligani Baník ,což vzbudilo velké ovace !!!! Pak mi ji vrátil zpět a přidal štěrchátko !! Nebylo to tak náhodou v pátek? ![]() ![]() Mimochodem wlepky "vlajkonoši domácí" a "chachari.cz" byly na každém kroku. Přidala jsem pár havířovských ![]() Slušná holka |
|||
![]() | |||
klessk Člen Příspěvků: 15 Založen: 19.04.2008 |
|
||
tkanicka napsal/a: klessk napsal/a: Kdo bal v sobotu na Colours of Ostrava ,nemohl si nevšimnout jak zpěvák z skupiny Happy Mondays (UK),zástupci rowdies,běhal po podiu z šálou Chuligani Baník ,což vzbudilo velké ovace !!!! Pak mi ji vrátil zpět a přidal štěrchátko !! Nebylo to tak náhodou v pátek? ![]() ![]() Mimochodem wlepky "vlajkonoši domácí" a "chachari.cz" byly na každém kroku. Přidala jsem pár havířovských ![]() Ano máš pravdu ,bylo to v pátek!! Wlepky byly opravdu vidět !! |
|||
Přejít na: |