Ultras FC Baník Ostrava | Fotbal | Fancluby Baníku |
Autor | RE: Ultras Fancluby Baníku | ||
banikfc Člen Příspěvků: 490 Bydliště: Pržno City Věk: 29 Založen: 14.02.2008 |
|
||
Nevím jestli se vám bude líbí ani nevím jestli to je dobrý nápad ale koli by stála výroba takové vlajky miry cca 2,5 metru na 1 metr![]() PS: nesmějte se ![]() Baník je můj život |
|||
![]() | |||
RavenFCB Člen ![]() Příspěvků: 380 Bydliště: Poruba Věk: 31 Založen: 06.02.2006 |
|
||
Ceny se různí,firem je spousta.Taky záleží z jakého materiálu.Odkaz na asi nejznámější firmu : http://www.szaliki.com/flagi2.phpflagi2.php 404 signature not found |
|||
![]() | |||
tomino-fm Člen Příspěvků: 40 Založen: 20.01.2009 |
|
||
banikfc napsal/a: Nevím jestli se vám bude líbí ani nevím jestli to je dobrý nápad ale koli by stála výroba takové vlajky miry cca 2,5 metru na 1 metr ![]() PS: nesmějte se ![]() Není proč se smát. Nevypadá špatně. Nechali jsme si dělat vlajku v Přívoze u h.l.n. fa Respo (http://www.respo-reklama.cz/o-nas/.cz/o-nas/) a rozměr 1,4x2 m vyšel na 1900,- kč. |
|||
RJZ Člen ![]() Příspěvků: 190 Bydliště: Šumperk Věk: 30 Založen: 08.02.2007 |
|
||
SVK Slava Baniku napsal/a: Caute ja som zo slovenska ale strasne mam rad choraly ale i cely banik ostrava a strasne by som sa chcel naucit pesnicku od jarka nohavicu FOTBAL mohli by ste mi sem napisat tex prosim vas? ![]() http://www.nohavica.cz/cz/tvorba/text...fotbal.htm Řepka!!Co ty kurvo!!! |
|||
![]() | |||
trevor20 Člen ![]() Příspěvků: 443 Založen: 12.09.2007 |
|
||
O víkendu zemřel jeden z fanoušků Chebské brigády, byl to i můj kamarád a myslím, že někteří z vás ho i znali. R.I.P. Máco ![]() Dresy bíle, jsou jak padlý sníh.... |
|||
SkSlezskaOstrava Člen Příspěvků: 125 Bydliště: OSTRAVA Založen: 25.02.2009 |
|
||
Zdeny89 napsal/a: Zdarec všem chceme si udělat vlajku na plot fanklub dejte prosím typ kde sehnat vlajky modrobílé nebo prostě firmu co vyrábí vlajky nebo nějáké typy nechceme to něják moc drahé po tom vykonu co si tady vytvoril bych nechtel videt tu vlajku ![]() |
|||
ftblmaster Člen Příspěvků: 121 Bydliště: Ostrava Založen: 15.11.2006 |
|
||
Baník pro něho hodně znamenal. Domácích zápasů navštívil za sezonu víc,než leckterý Ostravák. Nemohu tomu uvěřit. Odpočívej v pokoji v modrobílém nebi, kamaráde. ![]() |
|||
Bender Člen ![]() Příspěvků: 427 Bydliště: PATRIOTS PORUBA !! Založen: 10.04.2006 |
|
||
trevor20 napsal/a: O víkendu zemřel jeden z fanoušků Chebské brigády, byl to i můj kamarád a myslím, že někteří z vás ho i znali. R.I.P. Máco ![]() Ano, byl to i můj hodně dobrý kamarád, pořád to nemůžu pochopit. ![]() *********************************** PROTI MODERNÍMU FOTBALU !!! *********************************** |
|||
Frank Člen ![]() Příspěvků: 371 Bydliště: Orlová Založen: 19.04.2009 |
|
||
Alien napsal/a: to je smula ![]() A.C.A.B¨ PROTI MODERNÍMU FOTBALU !!! Proč sem taháš politiku !!?? Lidský život je přednější!!! R.I.P ![]() |
|||
CHACHAR-JUNIOR Člen ![]() Příspěvků: 650 Bydliště: the EIGHT-WARD PORUBA Založen: 21.03.2008 |
|
||
To to je tema na dlouhou a vasnivou debatu.Nehodi se ho tady verejne rozebirat,kazdopadne je spousta lidi co se na TT nevykaslali a asi ani nikdy nevykaslou a jezdi tam nejen na fotbal ale i na jine akce poradane fans(DIK:thum![]() ![]() Žijeme ve zvláštních časech, kdy mladí i staří jsou vzděláváni ve lži a ten, který se odváží říkat pravdu, je nazýván šílencem či bláznem. |
|||
cechFCB Člen Příspěvků: 5 Bydliště: Karlovy Vary Věk: 29 Založen: 24.02.2010 |
|
||
FK Union Cheb se měni na FK Hvězda Cheb http://www.fkunioncheb.cz/archiv-clan...3568260a9e ![]() ![]() ![]() ![]() Upravil ros, 17.12.2010 15:03 |
|||
![]() | |||
Valleyman Člen ![]() Příspěvků: 224 Bydliště: Kladno Věk: 30 Založen: 16.08.2007 |
|
||
cechFCB napsal/a: FK Union Cheb se měni na FK Hvězda Cheb http://www.fkunioncheb.cz/archiv-clan...3568260a9e ![]() ![]() ![]() ![]() Aspoň je to bez toho Rudá ![]() |
|||
![]() ![]() | |||
FCBBazal Člen Příspěvků: 16 Založen: 17.07.2007 |
|
||
http://www.youtube.com/watch?v=0U3yg_...r_embedded chachari valmez to jsme my. Upravil ros, 19.02.2011 17:04 |
|||
orchiid Člen Příspěvků: 1 Bydliště: Bolatice Věk: 26 Založen: 08.03.2010 |
|
||
na domaci utkani s libercem kere se hraje 2.4. vychazeji narozeniny naseho trenera, co takhle nejake blahoprani roztahnout v kotli??? myslim ze si to Kája zaslouzi, bo jeden z mala bere ohled na FANS! BP!!! ![]() CHULIGANI |
|||
Kolda Člen Příspěvků: 2 Založen: 30.03.2011 |
|
||
chci se zeptat chystáte výjezd na zápas Hradec:Baník ?? ![]() ![]() ![]() |
|||
LordikBanik Člen Příspěvků: 361 Bydliště: Havířov Založen: 30.10.2009 |
|
||
Kolda napsal/a: chci se zeptat chystáte výjezd na zápas Hradec:Baník ?? ![]() ![]() ![]() reknu ti to tak... MY JSME DOMA VSUDE |
|||
Kolda Člen Příspěvků: 2 Založen: 30.03.2011 |
|
||
to rád slyším ..moc rád. :-) | |||
3NDor Člen ![]() Příspěvků: 47 Věk: 30 Založen: 11.11.2010 |
|
||
Zduř kluci mám malou prosbu Jsem ze severu čech z Chomutova a rád bych dojel na Bazaly proti 1905, ale mam menčí průser vůbec se v ostravě nevyznám :-( a jak se znám tak zabloudim hned za první zatáčkou. A když už pojedu do ovy nějakejch 8 a pul hodiny tak bych rád aspoň nějak dorazil na bazaly a vyděl ten zápas ![]() ![]() ![]() Předem díky za rady :-) |
|||
Valleyman Člen ![]() Příspěvků: 224 Bydliště: Kladno Věk: 30 Založen: 16.08.2007 |
|
||
3NDor napsal/a: Zduř kluci mám malou prosbu Jsem ze severu čech z Chomutova a rád bych dojel na Bazaly proti 1905, ale mam menčí průser vůbec se v ostravě nevyznám :-( a jak se znám tak zabloudim hned za první zatáčkou. A když už pojedu do ovy nějakejch 8 a pul hodiny tak bych rád aspoň nějak dorazil na bazaly a vyděl ten zápas ![]() ![]() ![]() Předem díky za rady :-) takže pokud chceš rovnou na stadion, vystoupíš na hlavním nádraží. Vyjdeš před něj a sedneš na trolejbus č. 101 nebo 108. Jede přímo před bazaly. Pokud chceš ještě předtím někam na pivo, vystoupíš na zastávce "most miloše sýkory," přejdeš přes něj, dáš se doleva a budeš pod bazalama, kde jsou hospody (rubin apod.) avnich bude plno lidí. Je to přímo pod Bazalama |
|||
![]() ![]() | |||
|
||
Valleyman napsal/a: 3NDor napsal/a: Zduř kluci mám malou prosbu Jsem ze severu čech z Chomutova a rád bych dojel na Bazaly proti 1905, ale mam menčí průser vůbec se v ostravě nevyznám :-( a jak se znám tak zabloudim hned za první zatáčkou. A když už pojedu do ovy nějakejch 8 a pul hodiny tak bych rád aspoň nějak dorazil na bazaly a vyděl ten zápas ![]() ![]() ![]() Předem díky za rady :-) takže pokud chceš rovnou na stadion, vystoupíš na hlavním nádraží. Vyjdeš před něj a sedneš na trolejbus č. 101 nebo 108. Jede přímo před bazaly. Pokud chceš ještě předtím někam na pivo, vystoupíš na zastávce "most miloše sýkory," přejdeš přes něj, dáš se doleva a budeš pod bazalama, kde jsou hospody (rubin apod.) avnich bude plno lidí. Je to přímo pod Bazalama Super díky :-) a jeste mala a asi pro vás blbá otázka, doufám že mě neukamenujete ![]() ![]() |
|||
letopisyfcb Člen Příspěvků: 132 Bydliště: Český Těšín Věk: 29 Založen: 27.09.2007 |
|
||
3NDor napsal/a: Valleyman napsal/a: 3NDor napsal/a: Zduř kluci mám malou prosbu Jsem ze severu čech z Chomutova a rád bych dojel na Bazaly proti 1905, ale mam menčí průser vůbec se v ostravě nevyznám :-( a jak se znám tak zabloudim hned za první zatáčkou. A když už pojedu do ovy nějakejch 8 a pul hodiny tak bych rád aspoň nějak dorazil na bazaly a vyděl ten zápas ![]() ![]() ![]() Předem díky za rady :-) takže pokud chceš rovnou na stadion, vystoupíš na hlavním nádraží. Vyjdeš před něj a sedneš na trolejbus č. 101 nebo 108. Jede přímo před bazaly. Pokud chceš ještě předtím někam na pivo, vystoupíš na zastávce "most miloše sýkory," přejdeš přes něj, dáš se doleva a budeš pod bazalama, kde jsou hospody (rubin apod.) avnich bude plno lidí. Je to přímo pod Bazalama Super díky :-) a jeste mala a asi pro vás blbá otázka, doufám že mě neukamenujete ![]() ![]() V1 ![]() takovému každý tleská, co má jméno SK Slezská. |
|||
|
||
Ne fak sorry za dementní otázky, ale fakt neni prdel jezdit nekam na druhopu strany republiky ![]() ikdyž vím že to někteří umí moc dobře :-), doufám že takých cest na bazaly bude víc a víc, teda dokud se nebude muset nabík loučit se slezkem :-( tož nic díky za odpovědi a za to že nejsem ukamenován ![]() |
|||
LordikBanik Člen Příspěvků: 361 Bydliště: Havířov Založen: 30.10.2009 |
|
||
3NDor napsal/a: Ne fak sorry za dementní otázky, ale fakt neni prdel jezdit nekam na druhopu strany republiky ![]() ikdyž vím že to někteří umí moc dobře :-), doufám že takých cest na bazaly bude víc a víc, teda dokud se nebude muset nabík loučit se slezkem :-( tož nic díky za odpovědi a za to že nejsem ukamenován ![]() hlavne doufej, ze nas skvely majitel klubu se zase nerozhodne, ze da listky na jmeno, to uz si rovnou objednej i postel v hotelu, bo nadvakrat tu urcite asi nepojedes |
|||
letopisyfcb Člen Příspěvků: 132 Bydliště: Český Těšín Věk: 29 Založen: 27.09.2007 |
|
||
Když si většina radoby chacharu z Ovy nenajde cestu na Bazaly, tak myslim, že ty se nemusiš omlouvat. takovému každý tleská, co má jméno SK Slezská. |
|||
|
||
LordikBanik napsal/a: 3NDor napsal/a: Ne fak sorry za dementní otázky, ale fakt neni prdel jezdit nekam na druhopu strany republiky ![]() ikdyž vím že to někteří umí moc dobře :-), doufám že takých cest na bazaly bude víc a víc, teda dokud se nebude muset nabík loučit se slezkem :-( tož nic díky za odpovědi a za to že nejsem ukamenován ![]() hlavne doufej, ze nas skvely majitel klubu se zase nerozhodne, ze da listky na jmeno, to uz si rovnou objednej i postel v hotelu, bo nadvakrat tu urcite asi nepojedes ![]() ![]() letopisyfcb napsal/a: Když si většina radoby chacharu z Ovy nenajde cestu na Bazaly, tak myslim, že ty se nemusiš omlouvat. tak jako ja se snažim jezdit kam to jde že jo ale ne vždy to kvuli praco jde, ale přece fandím BANÍKU PYČO a tomu se fandí ať se daří nebo ne :-) ![]() |
|||
Přejít na: |