Ultras FC Baník Ostrava | Fotbal | FC Baník Ostrava |
Autor | RE: Dění v klubu | ||
Jareck Člen Příspěvků: 90 Bydliště: Praha/F-M Věk: 33 Založen: 26.09.2008 |
|
||
KkarlosS napsal/a: Ať táhne Petera do piče!!!! Je to jen vykurvená evidence!!!!!!!! Od příštíího roku končí Baník jako nejlepší fans, ultras, výjezdy, všechno, protože tu zkurvenou kartu si koupí ti, co to nechápou a na výjezdy ani nejezdí!!! Na výjezdy jezdím a Kartu pořizuji... Dát 300Kč za baník mi nevadí a to na domácí chodím spíš sporadicky, na výjezdy skoro všechny, ale díky skupinovce se mi voucher ČD NET stejně nevyplatí, takže se mi ty 300Kč asi nevrátí, ale jebat, hlavně, že Baník na bazalech a já na zápasech.... |
|||
![]() | |||
SkSlezskaOstrava Člen Příspěvků: 125 Bydliště: OSTRAVA Založen: 25.02.2009 |
|
||
Jareck napsal/a: KkarlosS napsal/a: Ať táhne Petera do piče!!!! Je to jen vykurvená evidence!!!!!!!! Od příštíího roku končí Baník jako nejlepší fans, ultras, výjezdy, všechno, protože tu zkurvenou kartu si koupí ti, co to nechápou a na výjezdy ani nejezdí!!! Na výjezdy jezdím a Kartu pořizuji... Dát 300Kč za baník mi nevadí a to na domácí chodím spíš sporadicky, na výjezdy skoro všechny, ale díky skupinovce se mi voucher ČD NET stejně nevyplatí, takže se mi ty 300Kč asi nevrátí, ale jebat, hlavně, že Baník na bazalech a já na zápasech.... dostanes 200 do fortuny, vsadis jendou na banicek a 300 mas zpatky. ![]() |
|||
Kozak92 Člen ![]() Příspěvků: 7 Bydliště: Klatovy (Plzenský kraj) Věk: 28 Založen: 09.03.2009 |
|
||
KF myslím se že jeto píčovina,z jedné stránky jeto dobré slevy atd.ale z druhe jeto pičovina když ji nebudu mit tak se nepodívam ani na jeden zápas...Tohle je kokotina!!!K fotbalu patří pivo klobása rvačky vytržnosti.Tohle je náš svě svět fanoušku vzpoměnte se na to co řekl Lukeš po ukončení zapásu v Příbrami...NEchápu to Petera nám ten fotbal znechutí jako Hašek...Proti modernímu fotbalu!!!![]() My jsme doma všude!!! |
|||
davewrc Člen ![]() Příspěvků: 137 Bydliště: Valmez Založen: 21.06.2009 |
|
||
Kozak92 napsal/a: KF myslím se že jeto píčovina,z jedné stránky jeto dobré slevy atd.ale z druhe jeto pičovina když ji nebudu mit tak se nepodívam ani na jeden zápas...Tohle je kokotina!!!K fotbalu patří pivo klobása rvačky vytržnosti.Tohle je náš svě svět fanoušku vzpoměnte se na to co řekl Lukeš po ukončení zapásu v Příbrami...NEchápu to Petera nám ten fotbal znechutí jako Hašek...Proti modernímu fotbalu!!! ![]() Vůbec stebou nesouhlasím ![]() GIEKSA BANÍK |
|||
Kamiloft Člen Příspěvků: 74 Založen: 26.10.2007 |
|
||
http://www.efotbal.cz/index.php?page=...anek=73664 Není Šmejkal čistě náhodou ten simulantský čurák co nám na podzim vyloučil Krauta a teď Řízka? ![]() Upravil Kamiloft, 28.05.2010 15:45 |
|||
![]() | |||
casper83 Člen Příspěvků: 10 Založen: 07.04.2008 |
|
||
jo.je ![]() |
|||
centos Člen ![]() Příspěvků: 310 Založen: 16.08.2007 |
|
||
Ty kráso, tuhle simulantskou piču tady nechcu. nemusíte citovat kvantum textu, dělá to bordel.. |
|||
Gio Člen Příspěvků: 236 Bydliště: (Ne)Daleko od Ostravy Věk: 28 Založen: 01.08.2006 |
|
||
Kamiloft napsal/a: http://www.efotbal.cz/index.php?page=...anek=73664 Není Šmejkal čistě náhodou ten simulantský čurák co nám na podzim vyloučil Krauta a teď Řízka? ![]() Baník chce rovněž udržet svého odchovance Adama Varadiho, který je ale vázán smlouvou s Plzní. V Ostravě má za sebou vydařenou sezónu. rAno, chceme ho udržet i nadále v Baníku,r0; potvrdil Petera. To tu jako Varadi byl na hostování ? ![]() Navždycky věrny,Navždy oddany!BP |
|||
![]() | |||
|
||
Ano, vedení od jeho příchodu o tomhle neřeklo vůbec nic. Už tak lidi nadávali na výměnu s Rajtoralem, tak asi nechtěli zvyšovat hněv. nemusíte citovat kvantum textu, dělá to bordel.. |
|||
pueblo Člen ![]() Příspěvků: 140 Založen: 12.05.2008 |
|
||
aby tech sracek nebylo posledni dobou malo ![]() ![]() ![]() http://moravskoslezsky.denik.cz/fotba...trava.html Ostrava a Banik, navzdy v srdci! |
|||
pueblo Člen ![]() Příspěvků: 140 Založen: 12.05.2008 |
|
||
Sheva napsal/a: kubiczek napsal/a: Kartu si může vyzvednout, na kterékoliv pobočce Fortuny, která už je pomalu v každé vesnici. Jedná se o blbé 3 stovky, které každý z nás utratí kolikrát za jeden večer v hospodě, získáš s tím výhody na vlak, do fanshopu atd. A hlavně tím získáš slevy na vstupenky a možnost si zakupovat vstupenky na zápasy na hřištích soupeřů, tak jak může někdo napsat, že se nevyplatí??? Ty vole nejsi ty nahodou sám Petera se skrytou identitou? ![]() podle jmena Jakub to vidim na nekoho jineho ![]() ![]() Ostrava a Banik, navzdy v srdci! |
|||
Hrozen Člen Příspěvků: 70 Založen: 28.05.2010 |
|
||
Kamiloft napsal/a: http://www.efotbal.cz/index.php?page=...anek=73664 Není Šmejkal čistě náhodou ten simulantský čurák co nám na podzim vyloučil Krauta a teď Řízka? ![]() No tak s tim Šmejkalem to ho chtěj asi koupit na "porážku". ![]() ![]() ![]() Upravil Hrozen, 28.05.2010 17:12 |
|||
Jura Člen Příspěvků: 263 Bydliště: Bohumin Založen: 29.08.2007 |
|
||
no tak na tymy jako budejky, hradec... budou chodit jen pernamentkari a tech asi moc nebude ty vyhody mhd je +pro mimoostravaky ale jeste to neni takze nic, vlak cdnet stoji jako sone takze vyhoda/nevyhoda a pokud skupinovka vyjde min tak nevyhoda, 200 u fortuny no jestli to bude jak tu nekdo pise musis prosazet nejakou castku abys dostal ty prachy tak je to nevyhoda , max vyhoda jen koupe listku pres net ale pro starsi a kdo neumi na pc je to na picu a jak je to stema listkam na vlak to jako u pokladny dam kartu a mam slevu? jinak neni recena rocni cena udrzovaciho poplatku aby to nebylo jako u jinych veci zavadeci cena 300 a pak 500 ne-li vic (jak tu nekdo psal ze 100 to je blbost cena asi nebude menci a ikdyby to byla pravda tak to pisou na fcb u kf a jak rikaj ze z kf se bude moci kupovat jidlo ... na novem stadione tak stim az jde nekam az za rok se to bude projednavat a nez se to postavi tak cca5let misto toho aby na bazalech pridaly stanky aby clovek nemusel cekat jak curak na blbe pivo s parkem tak dela picoviny |
|||
|
||
no tak petera by mel ho vzit![]() a co Jankul nevite jak je to s jeho prichodem rikalo se ze ma letos hrat za ![]() ![]() |
|||
Gio Člen Příspěvků: 236 Bydliště: (Ne)Daleko od Ostravy Věk: 28 Založen: 01.08.2006 |
|
||
centos napsal/a: Ano, vedení od jeho příchodu o tomhle neřeklo vůbec nic. Už tak lidi nadávali na výměnu s Rajtoralem, tak asi nechtěli zvyšovat hněv. Už i kdyby ho koupili ,tak to bylo strašně nevýhodne a ono je to ještě takhle ![]() ..poslední události mě donutili změnit můj názor na stávající vedení. Vše se nějak sype ![]() Navždycky věrny,Navždy oddany!BP Upravil Gio, 28.05.2010 17:36 |
|||
![]() | |||
Hrozen Člen Příspěvků: 70 Založen: 28.05.2010 |
|
||
Gio napsal/a: centos napsal/a: Ano, vedení od jeho příchodu o tomhle neřeklo vůbec nic. Už tak lidi nadávali na výměnu s Rajtoralem, tak asi nechtěli zvyšovat hněv. Už i kdyby ho koupili ,tak to bylo strašně nevýhodne a ono je to ještě takhle ![]() ..poslední události mě donutili změnit můj názor na stávající vedení. Vše se nějak sype ![]() Moc nesouhlasim... Stadion- v piči karty- super nápad vyjádření- Petera řekl pravdu ![]() |
|||
|
||
Stadion je v prdeli, bo ty nemehla na radnici.. jsou nemehla. A s tím vyjádřením.. ja myslím, že být na jeho místě kdokoliv, tak pyskuje úplně stejně. Jsou to jeho peníze, které to pocítí. nemusíte citovat kvantum textu, dělá to bordel.. |
|||
Scholes Člen Příspěvků: 5 Založen: 21.03.2010 |
|
||
centos napsal/a: Stadion je v prdeli, bo ty nemehla na radnici.. jsou nemehla. Na radnici nejsou nemehla, ale prospěchářské kurvy ![]() |
|||
Hackiest Člen Příspěvků: 60 Bydliště: Chacharistán Založen: 14.05.2006 |
|
||
Jura napsal/a: a co Jankul nevite jak je to s jeho prichodem rikalo se ze ma letos hrat za ![]() ![]() Petera říkal, že 25. června mu bude Jankulovski volat, protože do AC má přijít nový trenér. Pokud bude pro příští sezónu počítat s Jankulem do sestavy tak zůstává, pokud ne, tak se vrací do Baníku. Musí se to udělat velmi rychle, protože 1.7. se uzávírají soupisky na pohár UEFA, a pokud by přišel Jankulovski až potom, tak by nemohl hrát za nás pohár UEFA. Fanděte si komu chcete, ale budete za to pykat!!! |
|||
Kamiloft Člen Příspěvků: 74 Založen: 26.10.2007 |
|
||
Nevíte někdo, jak dopadl ten včerejší pokec s Peterou? Jestli tam teda vůbec někdo byl... |
|||
![]() | |||
Hody Člen ![]() Příspěvků: 521 Bydliště: Ostrava Věk: 33 Založen: 04.10.2006 |
|
||
Kamiloft napsal/a: Nevíte někdo, jak dopadl ten včerejší pokec s Peterou? Jestli tam teda vůbec někdo byl... no osobně jsem tam nebyl ale jak to znám tak to beztak byly diplomolatické odpovědi Každý to křičí český fotbal je v pi.. |
|||
![]() | |||
Hackiest Člen Příspěvků: 60 Bydliště: Chacharistán Založen: 14.05.2006 |
|
||
Hody napsal/a: no osobně jsem tam nebyl ale jak to znám tak to beztak byly diplomolatické odpovědi Já tam byl a diplomatické odpovědi to nebyly. Odpověděl v klidu na všechno, setkal jsem se s ním poprvé a mluvil normálně, upřímně, takže můj názor na jeho přístup je pozitivní... Fanděte si komu chcete, ale budete za to pykat!!! |
|||
Quasimodo193 Člen Příspěvků: 124 Bydliště: Odry, částečně j... Praha Založen: 13.03.2009 |
|
||
Jebat nějakou zkurvenou kartu!!!!! No a co, tak budu na Bazalech platit větší vstupné, holt si nekoupím banány ![]() ![]() Varadiho okamžitě vykoupit, je to chachar, lepší než vrážet prachy do dalšího žoldáka a vymrdance Šmejkala!!!!! Jinak pro mě už je ta přestávka nějaká dlouhá ![]() |
|||
|
||
Lubomir FCB napsal/a: Kamiloft napsal/a: Nevíte někdo, jak dopadl ten včerejší pokec s Peterou? Jestli tam teda vůbec někdo byl... http://www.banik.cz/view.php?cislocla...2010050049 no z toho jsem moc nevycet jen tam pisou ze se mluvilo o karte proc to distribuje fortuna a jak to bude kdyz skonci ale odpoved na to tam neni nebo hraci taky tam je napsana otazka jestli je o nekoho zajem ale odpoved nikde , to jsem si taky rekl a nemusel jsem to cist, no nic musim si chvili pockat jestli to nekde napisou lip |
|||
Krony Člen Příspěvků: 142 Bydliště: Rychmond City Věk: 42 Založen: 06.05.2008 |
|
||
Nebyl jsem, ale mluvilo se o hráčích: Šmejkal, Husbauer, Krbeček (gólman), Jeslínek... Mají přijít na testy dva kapverďané a možná ještě několik hráčů z bývalé jugošky... Co se týče karty, tak odpovědi neznám, neb mě to nezajímá, nedělá mi to problém koupit si tu kartu. Osobní údaje předkládám skoro každý den někde, nepřijde mi na tom nic divného. Někdo tu psal, že si ji nekoupí, kvůli toho, aby ho díky ní neidentifikovali v davu. A jak to asi udělají? To si jako z vrtulníku načtou ty karty a uvidí kdo co dělá, nebo co? Neodevzdáváte s kartou fotky, aby vás bylo možné identifikovat pohledem na základě fotografie, karty mají čipy, ale těžko by šla na základě toho identifikace. Je to asi jako kdž máte v kapse občanku, taky vás na jejím základě nikdo nepozná, dokud teda neležíte s rukama za zády. Co bylo započato, nechť trvá navždy. BP |
|||
Přejít na: |