Ultras FC Baník Ostrava | Fotbal | Ostatní fotbal |
Autor | Co se Vám líbí nebo nelíbí na prezentaci Ultras?? | ||
Bender Člen ![]() Příspěvků: 427 Bydliště: PATRIOTS PORUBA !! Založen: 10.04.2006 |
|
||
Zde můžete psát své postřehy vůči Ultras. *********************************** PROTI MODERNÍMU FOTBALU !!! *********************************** Upravil Bender, 19.10.2008 17:37 |
|||
Autor | RE: Co se Vám líbí nebo nelíbí na prezentaci Ultras?? | ||
CHACHAR-JUNIOR Člen ![]() Příspěvků: 650 Bydliště: the EIGHT-WARD PORUBA Založen: 21.03.2008 |
|
||
nelibi se mi ze chodi malo lidi malovat chorea,a ze kdyz mame nakej dobrej napad tak ho tak dobre nenamalujem.a libi se mi ze je choreo na kazdy zapas a i kdyz na ty chorea chodi malo lidi tak to celkem zvladame a taky je super ze porad odpalujem ohne atd.![]() Žijeme ve zvláštních časech, kdy mladí i staří jsou vzděláváni ve lži a ten, který se odváží říkat pravdu, je nazýván šílencem či bláznem. |
|||
frank25 Člen Příspěvků: 18 Bydliště: Ostrava Založen: 15.08.2007 |
|
||
CHACHAR-JUNIOR napsal/a: nelibi se mi ze chodi malo lidi malovat chorea,.. ty jo,malo lidi...co ja bych za to dal podivat se,jak z ničeho vznikne zajimave choreo (popřipadě přiložit ruku k dilu). a asi nejsem sam ![]() |
|||
CHACHAR-JUNIOR Člen ![]() Příspěvků: 650 Bydliště: the EIGHT-WARD PORUBA Založen: 21.03.2008 |
|
||
frank25 napsal/a: CHACHAR-JUNIOR napsal/a: nelibi se mi ze chodi malo lidi malovat chorea,.. ty jo,malo lidi...co ja bych za to dal podivat se,jak z ničeho vznikne zajimave choreo (popřipadě přiložit ruku k dilu). a asi nejsem sam ![]() neni nic tezkeho napsat tady nekomu na web nebo behem zapasu nebo o polocase zajit za nekym z ultras vedsinou stoji dole u sudu,a domluvit se s nim prohodit si cislo a az bude treba tak ti prijde sms a muzes jit. ![]() Žijeme ve zvláštních časech, kdy mladí i staří jsou vzděláváni ve lži a ten, který se odváží říkat pravdu, je nazýván šílencem či bláznem. |
|||
Bender Člen ![]() Příspěvků: 427 Bydliště: PATRIOTS PORUBA !! Založen: 10.04.2006 |
|
||
Kdo by měl zájem o spolupráci při tvorbě choreografii, tak mi napište PM *********************************** PROTI MODERNÍMU FOTBALU !!! *********************************** |
|||
|
||
a jeste by balo super malovat na latku a sprejem jak to delaj napr v polsku!je to lepsi muzou se delat stiny odstiny zare atd atd![]() Žijeme ve zvláštních časech, kdy mladí i staří jsou vzděláváni ve lži a ten, který se odváží říkat pravdu, je nazýván šílencem či bláznem. |
|||
paax Člen ![]() Příspěvků: 117 Bydliště: Oderberg - Nedaleko Bogumina héj Založen: 21.08.2007 |
|
||
Mě se nelíbí zloději vlajek, odsprintované chorály a chování některých hráčů. | |||
![]() | |||
Rostislav Člen Příspěvků: 19 Bydliště: Kopřivnice Založen: 30.07.2008 |
|
||
Vandraci jsou zdechlí,začína zima tet už nebudou chodit tak jak v létě či na jaře,Jinak dalši kolo doma sparta ta kurva pražska,Tak doufam že vas přijde víc ne jen 6 000 ale aspon 12 000 nebo vic?![]() ![]() Baniček nejlepši u nas!!!!!!! |
|||
vincek Člen ![]() Příspěvků: 99 Bydliště: Prajzská-Hlučín Věk: 30 Založen: 09.09.2007 |
|
||
Mě se naší Ultras prostě jednoduše líbí.....máme nejlepší ultras...![]() ![]() ![]() Žiju pro město kde žiju celý život , Ostrava moje srdce sem hrdý patriot |
|||
![]() | |||
RJZ Člen ![]() Příspěvků: 190 Bydliště: Šumperk Věk: 30 Založen: 08.02.2007 |
|
||
Vincek ma recht:clap Řepka!!Co ty kurvo!!! |
|||
![]() | |||
FRmarkEE Člen ![]() Příspěvků: 252 Bydliště: Bohumín Založen: 18.07.2006 |
|
||
- málo melodických chorálů , něco co by si šlo by naké euforii pořádně užít , nic takého bohužel nemáme. Takže ne málo ,ale žádný ![]() ještě mě tak napadá ,že by bylo super kdyby se ta opakovačka Bááááníík opakovala okolo třeba 2-3 minut =) ne jen 4x třeba , jako je tomu v Polsku . nj , pořád s tím polskem ,ale ono to zní dobře jak cyp ![]() |
|||
RavenFCB Člen ![]() Příspěvků: 380 Bydliště: Poruba Věk: 31 Založen: 06.02.2006 |
|
||
Možná je to jen můj pocit ale zdá se mi že se poslední dobou na choreografijích málo zvíraznuje hornická tradice klubu/města.... 404 signature not found |
|||
![]() | |||
kacer Administrátor Příspěvků: 772 Založen: 01.03.2008 |
|
||
Mě se nelibí to, že je strašně málo lidí, kteří jsou schopni přiližit ruku k dílu. Nedávno se ultras Sparty v FF vyjádřili, že choreo na SKS dělalo 20 lidí. Kolik jich je u nás? 3? 5? 7?![]() |
|||
FCB FOREVER Člen ![]() Příspěvků: 114 Bydliště: Česká Lípa Založen: 06.02.2006 |
|
||
Celkově se mi zdá, že choreo trošku upadá. Pamatuji si, že se vybíralo po zápase do čapky a pak se to použilo na choreo. Nebo to stačí pokrýt prodej vlepek, Bazalu a FF? Klíčenky, trička apod. byli a jsou jen nárazovou akcičkou a nekupuje to pravidelně kvantum lidí na každém zápase. Příprava a realizace taky něco stojí ( čas a peníze) a každý člověk navíc je dobrý. Mrzí mě, že nejsem z Ostravy, bylo by hned o člověka víc | |||
![]() | |||
Stuart Administrátor ![]() Příspěvků: 1961 Založen: 03.08.2007 |
|
||
FCB FOREVER napsal/a: Celkově se mi zdá, že choreo trošku upadá. Pamatuji si, že se vybíralo po zápase do čapky a pak se to použilo na choreo. Nebo to stačí pokrýt prodej vlepek, Bazalu a FF? Klíčenky, trička apod. byli a jsou jen nárazovou akcičkou a nekupuje to pravidelně kvantum lidí na každém zápase. Příprava a realizace taky něco stojí ( čas a peníze) a každý člověk navíc je dobrý. Mrzí mě, že nejsem z Ostravy, bylo by hned o člověka víc pokud vím, tak FF s financováním chorea nemá nic společného. Je to nezávislý časopis, akorát ho vydává člověk spojený s Baníkem ... |
|||
![]() | |||
|
||
FCB FOREVER: neřekl bych, že přímo upadá, ale někdy volíme jednodušší choreografie. Bohužel občas chybí čas nebo ochota lidí přijít něco dělat. Do čapky můžete přispět nezávazně, stačí přijít v kotli dolu k sudu a můžete přispět nějakou tu korunu. *********************************** PROTI MODERNÍMU FOTBALU !!! *********************************** |
|||
FCB FOREVER Člen ![]() Příspěvků: 114 Bydliště: Česká Lípa Založen: 06.02.2006 |
|
||
Bender napsal/a: FCB FOREVER: neřekl bych, že přímo upadá, ale někdy volíme jednodušší choreografie. Bohužel občas chybí čas nebo ochota lidí přijít něco dělat. Do čapky můžete přispět nezávazně, stačí přijít v kotli dolu k sudu a můžete přispět nějakou tu korunu. Upadá asi nebylo vhodný slovo. Ale jinak problém vidím v té pomoci a neochotě. A taky je jasný, že na poloprázdných Bazalech nemá smysl dělat kartony, což by při domácích zápasech měla být naše dominanta. |
|||
![]() | |||
french Člen ![]() Příspěvků: 210 Bydliště: Kosičky Věk: 33 Založen: 03.12.2007 |
|
||
Rostislav napsal/a: Vandraci jsou zdechlí,začína zima tet už nebudou chodit tak jak v létě či na jaře,Jinak dalši kolo doma sparta ta kurva pražska,Tak doufam že vas přijde víc ne jen 6 000 ale aspon 12 000 nebo vic? ![]() ![]() Vzheledem casu to vidim na navstevu jako proti Spartaku slabe... Jinak se mi nelibi odstekavani choralu ![]() |
|||
banikfc Člen Příspěvků: 490 Bydliště: Pržno City Věk: 29 Založen: 14.02.2008 |
|
||
FCBFCBFCB napsal/a: Já bych tež s choreem pomohl...ale je mi zatím 15 a sem školou povinný takže přes týden mám málo času.. ![]() ![]() ![]() Presne tak taky bych rad pomohl z choreem ale sem až z pržna ![]() njn je to dalka do ostravy ![]() Baník je můj život Upravil banikfc, 28.10.2008 13:27 |
|||
![]() | |||
banikfc Člen Příspěvků: 490 Bydliště: Pržno City Věk: 29 Založen: 14.02.2008 |
|
||
FRmarkEE napsal/a: - málo melodických chorálů , něco co by si šlo by naké euforii pořádně užít , nic takého bohužel nemáme. Takže ne málo ,ale žádný ![]() ještě mě tak napadá ,že by bylo super kdyby se ta opakovačka Bááááníík opakovala okolo třeba 2-3 minut =) ne jen 4x třeba , jako je tomu v Polsku . nj , pořád s tím polskem ,ale ono to zní dobře jak cyp ![]() Jo to by znelo docela hustě mě už beha mráz po zádech jenom když to opakujem 4krat ![]() Baník je můj život |
|||
![]() | |||
Ostrava Jedem Člen Příspěvků: 135 Věk: 30 Založen: 02.05.2007 |
|
||
docela bych uvítal kdyby se objevovalo choreo s obouručními vlajkami (např. v kombinaci s vlajkami na tyčích, popř.+pyro). Nemůžu si pomoct, ale vypadá to krásně. viz:http://www.ultrasrapid.com/2008-2009/...G_4870.jpg Upravil Ostrava Jedem, 09.09.2009 00:37 |
|||
![]() | |||
centos Člen ![]() Příspěvků: 310 Založen: 16.08.2007 |
|
||
líbí - chorea, pyro nelíbí - imho není využit zpěvný potenciál chacharů ![]() Třeba Ostrava gól by byla skvělá, jednoduchá opakovačka tribun, ale to se zavrhlo, ne? |
|||
Stuart Administrátor ![]() Příspěvků: 1961 Založen: 03.08.2007 |
|
||
centos napsal/a: líbí - chorea, pyro nelíbí - imho není využit zpěvný potenciál chacharů ![]() Třeba Ostrava gól by byla skvělá, jednoduchá opakovačka tribun, ale to se zavrhlo, ne? Ostrava gól se zavrhla proto, že to zpívají vítkovičáci... |
|||
![]() | |||
centos Člen ![]() Příspěvků: 310 Založen: 16.08.2007 |
|
||
Hm, škoda. | |||
ftblmaster Člen Příspěvků: 121 Bydliště: Ostrava Založen: 15.11.2006 |
|
||
Proč se pořád zpívá " Baníček je modrobílý" ? Bylo to přece zpíváno za účelem protestu proti barvě dresů, tak podle mě není důvod to zpívat dál. Navíc na melodii guantanamery toho máme habaděj.A ještě k hymně. Proč ji zpíváme tak často? Nemyslím zrovna včerejší zápas,ale jednou je to hymna a max. 2x za zápas by to stačilo,ne? Potom už ani neplní svůj účel.Jenom jsem se chtěl podělit o svůj názor.![]() |
|||
Přejít na: |