Ultras FC Baník Ostrava | Fotbal | Ostatní fotbal |
Autor | RE: Co se Vám líbí nebo nelíbí na prezentaci Ultras?? | ||
dr_tOOOm Člen Příspěvků: 33 Založen: 10.05.2008 |
|
||
Mám dva dotazy ohledně vlepek. 1) Budou ty nové v nejbližší době v Sáře? 2) Chystá se dotisk starých sérií? Jinak velikost 7,5x7,5 je tak akorát-větší už by byly moc velké ![]() Upravil dr_tOOOm, 21.03.2010 18:08 |
|||
Frank Člen ![]() Příspěvků: 371 Bydliště: Orlová Založen: 19.04.2009 |
|
||
http://www.chachari.cz/nalepky-2010-c...-109-rn957 Jako vždy budou nálepky ke koupi v kotli při zápasech jak doma tak i venku. Na Bazalech je pak seženete také ve stáncích se suvenýry. Mimo fotbal pak na tradičních místech - fanshop na Kuřím rynku, v Bar-Abi na Mariánském náměstí a v Saře v Porubě. |
|||
Ondra Administrátor ![]() Příspěvků: 1464 Bydliště: V1 Založen: 28.09.2006 |
|
||
Okurková sezóna není do čeho píchnou, tak piště! Konstruktivní kritika se vždy hodí :-) |
|||
![]() | |||
Jareck Člen Příspěvků: 90 Bydliště: Praha/F-M Věk: 33 Založen: 26.09.2008 |
|
||
Ondra napsal/a: Okurková sezóna není do čeho píchnou, tak piště! Konstruktivní kritika se vždy hodí :-) Chybí favicona na tomto webu :-) |
|||
![]() | |||
HonzicekFCB Člen ![]() Příspěvků: 6 Založen: 09.07.2012 |
|
||
Jo s tou ikonkou webu například, to by měl být základ ![]() CENTRUM MLÁDEŽE JE ZÁKLAD! |
|||
ftblmaster Člen Příspěvků: 121 Bydliště: Ostrava Založen: 15.11.2006 |
|
||
Tleskám za obouručky. Přál jsem si je sice už dřive, ale o to víc teď potěší. Dobrá práce, moc pěkné! | |||
Hody Člen ![]() Příspěvků: 521 Bydliště: Ostrava Věk: 33 Založen: 04.10.2006 |
|
||
mi se nelíbilo včera že kimmi nic pro mě neměla ![]() samozřejmě myšleno v legraci, neboť jsem trochu zaspal čas ![]() Každý to křičí český fotbal je v pi.. |
|||
![]() | |||
Kimmi Administrátor Příspěvků: 305 Založen: 06.05.2009 |
|
||
Hody napsal/a: mi se nelíbilo včera že kimmi nic pro mě neměla ![]() samozřejmě myšleno v legraci, neboť jsem trochu zaspal čas ![]() Heeeeeej ![]() ![]() ![]() |
|||
Hody Člen ![]() Příspěvků: 521 Bydliště: Ostrava Věk: 33 Založen: 04.10.2006 |
|
||
Kimmi napsal/a: Hody napsal/a: mi se nelíbilo včera že kimmi nic pro mě neměla ![]() samozřejmě myšleno v legraci, neboť jsem trochu zaspal čas ![]() Heeeeeej ![]() ![]() ![]() no dovol já a vybíravý? ![]() Každý to křičí český fotbal je v pi.. |
|||
![]() | |||
kacer Administrátor Příspěvků: 772 Založen: 01.03.2008 |
|
||
Hody napsal/a: Kimmi napsal/a: Hody napsal/a: mi se nelíbilo včera že kimmi nic pro mě neměla ![]() samozřejmě myšleno v legraci, neboť jsem trochu zaspal čas ![]() Heeeeeej ![]() ![]() ![]() no dovol já a vybíravý? ![]() JO ![]() |
|||
dzandra Člen Příspěvků: 209 Bydliště: Havířov Založen: 28.05.2008 |
|
||
Obouručky luxus, ale ten kotel je stále strašně rychlý a kolikrát i když stadion odpovídá kdo vyhraje zápas , tak se kdo volá "kdo" dříve, než dozní "baník" . Ale kritizovat umí každý, jen mi prostě připadá, že je to vše rok od roku rychlejší. |
|||
Stuart Administrátor ![]() Příspěvků: 1961 Založen: 03.08.2007 |
|
||
Za posledního půl roku je vidět docela velké zlepšení ve fandění a to hlavně díky zapojení bubnu, který ustálil tempo mnoha chorálů. Přesto nesmíme usnout na vavřínech. Co by pod Vás mohlo úroveň supportu ještě více posunout? O kvalitě choreo prezentací netřeba polemizovat. Nicméně i zde stejná otázka. |
|||
![]() | |||
chacharzona Člen ![]() Příspěvků: 502 Bydliště: Ostrava-JIH Věk: 98 Založen: 04.09.2007 |
|
||
Stuart napsal/a: Za posledního půl roku je vidět docela velké zlepšení ve fandění a to hlavně díky zapojení bubnu, který ustálil tempo mnoha chorálů. Přesto nesmíme usnout na vavřínech. Co by pod Vás mohlo úroveň supportu ještě více posunout? O kvalitě choreo prezentací netřeba polemizovat. Nicméně i zde stejná otázka. Za posledního půl roku těch výjezdů u tebe moc nebylo, o tom netřeba polemizovat ![]() VĚRNI PO PORÁŽCE, HRDÍ PO VÍTĚZSTVÍ !!! |
|||
L Administrátor Příspěvků: 805 Bydliště: HAVÍŘOV Založen: 16.10.2011 |
|
||
Co by podle Vás mohlo úroveň supportu ještě více posunout? Disciplína, poslouchat speakra, moc nebumbat a nevěnovat se jiným věcem. To samé platí i při prezentaci choreí, při mávání vlajkami, držení kartónů apod., někdy to je hrůza a děs. |
|||
![]() | |||
LZO Člen Příspěvků: 125 Založen: 18.02.2014 |
|
||
Mně se nelíbí, že v kalendáři chachara tady na webu ještě nejsou nasázené zápasy FCB ![]() |
|||
haVaj Hlavní Administrátor ![]() Příspěvků: 37 Bydliště: Šalingrad Založen: 06.05.2006 |
|
||
ok, mas to tam ![]() LZO napsal/a: Mně se nelíbí, že v kalendáři chachara tady na webu ještě nejsou nasázené zápasy FCB ![]() |
|||
Ondra Administrátor ![]() Příspěvků: 1464 Bydliště: V1 Založen: 28.09.2006 |
|
||
Opět čekáme konstruktivní kritiku. Za sebe: malá angažovanost lidí do supportu v zápasech venku, kde chybí soupeř na tribunách. Málo používané obouručky, větší zapojení šál do optiké produkce. Naopak bych vizdivhl fandění v azylu při "nudných" zápasech s Prostějovem a Žižkovem. Další plus pro buben. |
|||
![]() | |||
DomZ Člen ![]() Příspěvků: 2 Bydliště: Moje město SILESIA! Založen: 22.02.2016 |
|
||
Co se týče dopingu,já sám za sebe mám pár poznámek ...Nevím jestli se tolik obměnila skladba sektoru,ale přesně jak píše Ondra výše: "chybí mi nějaký fanatizmus a pořádné emoce na venkovních zápasech". Po stránce akustické podle mého dost zaostáváme oproti konci poslední prvoligové sezóny. Nevím jestli nejsou lidi zvyklí na nové "spíkry" ,nebo čím to je ,ale určitě máme větší potenciál. který nevyužíváme ! S tím ,že bude málo "rivalů" jsme museli počítat.. ŠKODA...![]() Plus kapitolou samo o sobě je požívání alkoholu v nadměrné míře , tudíž míře takové ,kterou sám poživatel není schopen zvládnout ..Já sám za sebe nepiji vůbec ,tudíž na to mám možná jiný pohled ,ale kurví to , jak doping samotný tak mediální obraz fanoušků Baníku Ostrava... ![]() Co se týče utkání v azylu , tak tam předvádíme si myslím kvalitní hlasovou produkci ,kterou doplňují , jak už je zvykem bezkonkurenční ultras produkce. Škoda jen ,že hromada výjezdových lidí stojí mimo sektor mohl by být ještě větší rachot. A poslední věc buben ,který pozvedl úroveň na výbornou ! Teď si kladu otázku ,jak jsme někdy chorál "dej baník gól" mohli zpívat bez bubnu ! ![]() SUPPORT JE VÍC NEŽ HRA ! Upravil DomZ, 10.12.2016 16:00 |
|||
ADIShek Člen ![]() Příspěvků: 7 Bydliště: Ostrava Věk: 29 Založen: 15.08.2006 |
|
||
Nazdar chachaři...měl bych jen jeden poznatek ze zápasu se Zlínem. Je celkem blbé, když jde přes celý stadion slyšet hlavně speaker...příště bych ubral hlasitost ![]() ![]() ![]() ![]() Jedno v srdci máš, Baník Ostrava! |
|||
Kurri Administrátor Příspěvků: 726 Založen: 14.04.2008 |
|
||
moje řeč, přesně tak ![]() |
|||
Přejít na: |