Ultras FC Baník Ostrava | Fotbal | Ostatní fotbal |
Autor | RE: Zajímavé odkazy !!! | ||
chacharistan Člen ![]() Příspěvků: 34 Bydliště: Bohumín Věk: 33 Založen: 23.05.2006 |
|
||
petera vraci uder - http://www.fcb.cz/marketing/aktuality...ostem.html valka budis v plnem proudu,aneb jak by rekl homer simpson-juuuchhuuu![]() ![]() JEDNA DRUŽBA VLADNE VŠEM.JEDNA JIM VŠE KAŽE!!!!!GIEKSA BANIK |
|||
![]() | |||
Jareck Člen Příspěvků: 90 Bydliště: Praha/F-M Věk: 33 Založen: 26.09.2008 |
|
||
Mara napsal/a: Vstupenky na jmeno na všechny zápasy! ![]() ![]() Nevím myslím, že z toho co tam je napsáno se nás už dávno všechno týká....takže nic nového pro nás spousty zbytečných novinek pro jiné kluby.... |
|||
![]() | |||
pueblo Člen ![]() Příspěvků: 140 Založen: 12.05.2008 |
|
||
Mara napsal/a: Vstupenky na jmeno na všechny zápasy! ![]() ![]() takze jim sobota prisla hodne vhod co? to je ale nahodicka Ostrava a Banik, navzdy v srdci! |
|||
Petrus Člen ![]() Příspěvků: 286 Bydliště: Ostrava - Dubina Věk: 30 Založen: 31.08.2007 |
|
||
dzandra napsal/a: Pokud se tu neprovede něco podobného jako v německu, tak to půjde do kytek. Škoda že se momentálně všechny fanouškovské tábory neumí nějak domluvit. Myslím, že společnými nápisy a společná chorea dokazují, že se tábory domluvit dokážou. Kupiš cednik, teče. Daš ho spraviť, ale pak už kurva necedi. Bo taky je kura zakon. |
|||
![]() ![]() | |||
_Peter Administrátor Příspěvků: 478 Bydliště: Ostrava Založen: 22.11.2008 |
|
||
http://www.youtube.com/watch?v=ZN239G...N239G6aJZo No, je třeba se trochu pobavit při vší té vážnosti kolem nás ![]() |
|||
dzandra Člen Příspěvků: 209 Bydliště: Havířov Založen: 28.05.2008 |
|
||
hellboss napsal/a: Myslím, že společnými nápisy a společná chorea dokazují, že se tábory domluvit dokážou. No jenže to je pro ty kokoty málo, když už né v jednom městě, tak nějaký protest ve stejný den a stejný čas. Ale to je jedno, když se nedomluvíme na formě protestu - neprotestu my |
|||
Stuart Administrátor ![]() Příspěvků: 1961 Založen: 03.08.2007 |
|
||
http://www.novinky.cz/krimi/216478-lu...-dres.html |
|||
![]() | |||
sladin Člen Příspěvků: 27 Bydliště: Ostrava Založen: 26.04.2009 |
|
||
miraluba napsal/a: Ahoj CHACHAŘI, fandím Bohemce ,ale k Vám mám sympatie už od dětství, líbí se mě ,že milujete svůj klub a jezdíte s ním všude. Navíc teď ještě máme podobné problémy. Pokud bude z Vaší strany zájem , mohli by jsme třeba společně v některých věcech bojovat společně. Mám teď na mysli třeba prodej lístků na výjezdy na jména. Mohli by jsme společně ,třeba i s dalšími kluby vyhlásit bojkot prvního jarního zápasu, s tím že by jsme nechali podepisovat petici ohledně nesouhlasu, neboť jde o akt , k potlačování práva na své údaje ,což je proti mezinárodnímu právu na ochranu osobnosti. Myslím si ,že nejsme ovce a ,že není možné nás dávat do jednoho šuplíku ,jak se jim hodí.Přeji Vám vše dobré , můžete mě odepsat lubos.marko@volny.cz, budu rád a určitě budeme oslovovat k protestům i další fans kluby v lize ČESKÝ FOTBAL PRO FANOUŠKY!!!!! Řeknu ti to takhle,je to dobrý nápad,ale pokud se nemýlím,tak Banik bude hrát první zápas se Spartou,a na ni chodi hodne lidi co celou sezonu o Baniku ani nepromluví,kotel by tam třeba nebyl,ale když tu prostě přijede Sparta tak lidi žádný bojkot nezajímá...a sere mě to! |
|||
dzandra Člen Příspěvků: 209 Bydliště: Havířov Založen: 28.05.2008 |
|
||
Já to řeknu takhle : mám permici už hromadu let, pokud se tu někdo vyjadří že na spartu nejde, myslím tím krapet oficílnější prohlášení, tak nebudu jediný kdo by nešel. A klidně celé jaro. | |||
Hody Člen ![]() Příspěvků: 521 Bydliště: Ostrava Věk: 33 Založen: 04.10.2006 |
|
||
http://fotbal.idnes.cz/ze-slzneho-ply..._fotbal_mn![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Každý to křičí český fotbal je v pi.. |
|||
![]() | |||
_Peter Administrátor Příspěvků: 478 Bydliště: Ostrava Založen: 22.11.2008 |
|
||
http://www.iprima.cz/ Vpravo dole "Zprávy TV Prima" z 11.11. čas 5:30. | |||
Matty Člen Příspěvků: 63 Založen: 31.05.2009 |
|
||
solit4ry napsal/a: http://www.iprima.cz/ Vpravo dole "Zprávy TV Prima" z 11.11. čas 5:30. ![]() ![]() Mediální mrdky, mediální ograsmus jebat novináře ![]() ![]() |
|||
Gio Člen Příspěvků: 236 Bydliště: (Ne)Daleko od Ostravy Věk: 28 Založen: 01.08.2006 |
|
||
http://thordivision.com/index.php?a=674.php?a=674 Petero táhni Navždycky věrny,Navždy oddany!BP |
|||
![]() | |||
LordikBanik Člen Příspěvků: 361 Bydliště: Havířov Založen: 30.10.2009 |
|
||
ten obrazek by nebyl spatny na plachte a roztazeny na ochozech ![]() ![]() ![]() |
|||
w Člen ![]() Příspěvků: 209 Založen: 21.04.2006 |
|
||
LordikBanik napsal/a: ten obrazek by nebyl spatny na plachte a roztazeny na ochozech ![]() ![]() ![]() hlavně že ty máš jasno |
|||
w Člen ![]() Příspěvků: 209 Založen: 21.04.2006 |
|
||
http://www.chachari.cz/banik-sparta-2...quot-rn762 Zajímavý odkaz jak ten vyjebaný zkurvený zmrd Petera kurvil Baník před 2 roky |
|||
centos Člen ![]() Příspěvků: 310 Založen: 16.08.2007 |
|
||
w: Nezapomenutelné období. Hlavně zápas v Moskvě bude chachary strašit až do smrti. nemusíte citovat kvantum textu, dělá to bordel.. |
|||
WIKINGOS Člen Příspěvků: 79 Bydliště: Vsetín Založen: 22.10.2006 |
|
||
centos napsal/a: w: Nezapomenutelné období. Hlavně zápas v Moskvě bude chachary strašit až do smrti. a co kupit Baník do svých rukou ? někde jsem četl že Baník má 130 000 fans po republice těch skalních myšleno -kdyby 75 000 dal 5000,- je to 375 mega + těch co by dalo mín (někteří i víc )by se sebralo 0,5 miliardos bohemka to dokázala( vlivní nebo známí pepíci dávali i víc jak 50 táců ![]() ![]() BANÍK 4EVER!!!!!! |
|||
Petrus Člen ![]() Příspěvků: 286 Bydliště: Ostrava - Dubina Věk: 30 Založen: 31.08.2007 |
|
||
Wikingos - slez z toho Marsu a vrať se na Zem, rupl ti mikročip v mozku. Kupiš cednik, teče. Daš ho spraviť, ale pak už kurva necedi. Bo taky je kura zakon. |
|||
![]() ![]() | |||
|
||
hellboss napsal/a: Wikingos - slez z toho Marsu a vrať se na Zem, rupl ti mikročip v mozku. jen návrh jinde asi proveditelný u nás asi pi-ču no nic a to kolik by dalo ostraváků a okolí třeba po 100,- nepočítal jsem ![]() ![]() BANÍK 4EVER!!!!!! |
|||
SkSlezskaOstrava Člen Příspěvků: 125 Bydliště: OSTRAVA Založen: 25.02.2009 |
|
||
ty si blazem, tady lidi nedaji kilo za fotbal a ty bys chtel vybrat 5000 ![]() |
|||
Valleyman Člen ![]() Příspěvků: 224 Bydliště: Kladno Věk: 30 Založen: 16.08.2007 |
|
||
WIKINGOS napsal/a: centos napsal/a: w: Nezapomenutelné období. Hlavně zápas v Moskvě bude chachary strašit až do smrti. a co kupit Baník do svých rukou ? někde jsem četl že Baník má 130 000 fans po republice těch skalních myšleno -kdyby 75 000 dal 5000,- je to 375 mega + těch co by dalo mín (někteří i víc )by se sebralo 0,5 miliardos bohemka to dokázala( vlivní nebo známí pepíci dávali i víc jak 50 táců ![]() ![]() Jůůů a můžu být šéf já? |
|||
![]() ![]() | |||
|
||
SkSlezskaOstrava napsal/a: ty si blazem, tady lidi nedaji kilo za fotbal a ty bys chtel vybrat 5000 ![]() jasné že je to sranda pětilitr je moc ale kilo by nic neřešilo ![]() jen jsem krapet zasnil v kombinaci s vínem a pivem asi kdyby baník měl stejný problém jak bohemka tak by sme ho asi nevzkřísili jako pepíci jen tak mě to napadlo ![]() BANÍK 4EVER!!!!!! |
|||
AdamFCB Člen Příspěvků: 48 Založen: 24.02.2008 |
|
||
Valleyman napsal/a: WIKINGOS napsal/a: centos napsal/a: w: Nezapomenutelné období. Hlavně zápas v Moskvě bude chachary strašit až do smrti. a co kupit Baník do svých rukou ? někde jsem četl že Baník má 130 000 fans po republice těch skalních myšleno -kdyby 75 000 dal 5000,- je to 375 mega + těch co by dalo mín (někteří i víc )by se sebralo 0,5 miliardos bohemka to dokázala( vlivní nebo známí pepíci dávali i víc jak 50 táců ![]() ![]() Jůůů a můžu být šéf já? nato že nekteri nejsou schopni dat trebas 30 Kc ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() | |||
|
||
Fotbal v Argentině http://www.videacesky.cz/reklamy-rekl...-argentine Kupiš cednik, teče. Daš ho spraviť, ale pak už kurva necedi. Bo taky je kura zakon. |
|||
![]() ![]() |
Přejít na: |