Ultras FC Baník Ostrava | Ostatní | Mimo mísu |
Autor | RE: Obecná diskuze | ||
pueblo Člen ![]() Příspěvků: 140 Založen: 12.05.2008 |
|
||
Soplica napsal/a: Asi takhle: Podivejte se na popis loňských zápasů - většinou "Hráli jsme ze zabazpečené obrany a hozili ze smrtících brejků". I kdyby jsme měli zabezpečenou obranu tak kdo by teď hrozil z těch brejků když je Mičola a Vydra v prdeli a nikdo ze starých ani z nových nemá dostatečnou rychlost? Takže by to chtělo změnit celý systém ne? Ad Pan P: Dlouhodobě může v ČR a SR vést klub nahoru jenom blázen do fotbalu s pytlem peněz - viz Žilina. Což Petera není a proč by taky byl když není místní? Takže bude příště zase prodávat... Zilinu vlastni a vede mesto MŠK Žilina a.s. = Mestsky Sportovy Klub cili je to verejny klub financovany penezma obcanu a sponzoru a ne zlatokopama nedelam si iluze o politicich na magistratu ale je jim videt vic na prsty nez soukrome osobe a lidi jim to muzou spocitat u voleb Ostrava a Banik, navzdy v srdci! |
|||
zeke Člen Příspěvků: 74 Věk: 29 Založen: 24.04.2010 |
|
||
Jenom čekám kdy se na Bazalech konečně ozvem proti tomu co se děje.Ne,že když tam někdo začne řvat jebat Peteru.Tak se ze spoda kotle ukáže psst.Kurva lidi tam chodi v dešťu,zimě,horku fandi,davaji do toho svoje penize a maji se divat na tohle?Petera Banik pravidelně rozprodá po každém úspěchu,ti přivandrovalí žoldáci hrajou piču bez bojovnosti.Je mi z toho na blití co se děje a jak kurví jméno a tradice Baniku.Ale ovce budou dál zpívat nic se nestalo ...![]() |
|||
WIKINGOS Člen Příspěvků: 78 Bydliště: Vsetín Založen: 22.10.2006 |
|
||
zeke napsal/a: Jenom čekám kdy se na Bazalech konečně ozvem proti tomu co se děje.Ne,že když tam někdo začne řvat jebat Peteru.Tak se ze spoda kotle ukáže psst.Kurva lidi tam chodi v dešťu,zimě,horku fandi,davaji do toho svoje penize a maji se divat na tohle?Petera Banik pravidelně rozprodá po každém úspěchu,ti přivandrovalí žoldáci hrajou piču bez bojovnosti.Je mi z toho na blití co se děje a jak kurví jméno a tradice Baniku.Ale ovce budou dál zpívat nic se nestalo ... ![]() nikdy se nedočkáš český-moravský a slezký člověk je hloupá závistivá ovce nadávající jen doma nebo na netu kdy za pár grošů ohne hřbet a udělá vše co mu nakáží boháč že jde hrdost a čest do (_y_) to mu je jedno ![]() BANÍK 4EVER!!!!!! |
|||
Petrus Člen ![]() Příspěvků: 286 Bydliště: Ostrava - Dubina Věk: 28 Založen: 31.08.2007 |
|
||
zeke - ty jsi s prominutím cyp hodně velkého kalibru. Kolikrát Petera říkal, jak to s ekonomií Baníku je, tak zakotvi na jeho blog než začneš psát p*čoviny ty experte! Hraje snad Petera na hříšti? Každopádně bych ho tam rád viděl, bo jak hrál v Kubina týmu, tak hrál dobře. Takže běž do řiti s kecama o Peterovi a podívej na ty, co běhají po zeleném pažitu! Kurva!![]() Kupiš cednik, teče. Daš ho spraviť, ale pak už kurva necedi. Bo taky je kura zakon. Upravil Petrus, 14.09.2010 20:15 |
|||
![]() ![]() | |||
DominatorFCB Člen ![]() Příspěvků: 207 Bydliště: Havířov Založen: 02.03.2010 |
|
||
hellboss napsal/a: zeke - ty jsi s prominutím cyp hodně velkého kalibru. Kolikrát Petera říkal, jak to s ekonomií Baníku je, tak zakotvi na jeho blog než začneš psát p*čoviny ty experte! Hraje snad Petera na hříšti? Každopádně bych ho tam rád viděl, bo jak hrál v Kubina týmu, tak hrál dobře. Takže běž do řiti s kecama o Peterovi a podívej na ty, co běhají po zeleném pažitu! Kurva! ![]() Konečně někdo kdo to uvedl dost vystižně!!! Tleskám:clap ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VítkoviceNE!!! |
|||
|
||
hellboss - Zato ty si bez prominutí kvader cypa.Představ si,že blog té pražské kurvy si čtu.Mimochodem už dlouho nám nic pěkného nenapsal.Čím to asi bude?Ano ekonomika ta naše je porovnatelná s Plzní,Bolkou,Jabloncem.Tak se ptám proč tam se nerozprodávají hráči jako je to u nás.Co udělal Petera pro Baník?Nasliboval hory doly v euforii před Spartou a pak přišel s KF a chtěl ryžovat na fans.A ti co běhají po tom zeleném pažitu ti jsou už pro mě po zápase v Boleslavi bez komentáře až na pár vyjímek co bojujou a hrajou něco.Zkus si udělat svůj vlastní názor ne podle toho co napíše Petera za pohádky na svůj blog.Banik je čest,historie a tradice.A o tom Petera ani 70% žoldáků nemá ani páru.![]() ![]() ![]() |
|||
Petrus Člen ![]() Příspěvků: 286 Bydliště: Ostrava - Dubina Věk: 28 Založen: 31.08.2007 |
|
||
zeke napsal/a: hellboss - Zato ty si bez prominutí kvader cypa.Představ si,že blog té pražské kurvy si čtu.Mimochodem už dlouho nám nic pěkného nenapsal.Čím to asi bude?Ano ekonomika ta naše je porovnatelná s Plzní,Bolkou,Jabloncem.Tak se ptám proč tam se nerozprodávají hráči jako je to u nás.Co udělal Petera pro Baník?Nasliboval hory doly v euforii před Spartou a pak přišel s KF a chtěl ryžovat na fans.A ti co běhají po tom zeleném pažitu ti jsou už pro mě po zápase v Boleslavi bez komentáře až na pár vyjímek co bojujou a hrajou něco.Zkus si udělat svůj vlastní názor ne podle toho co napíše Petera za pohádky na svůj blog.Banik je čest,historie a tradice.A o tom Petera ani 70% žoldáků nemá ani páru. ![]() ![]() ![]() S tím blogem souhlasím. Názor mám vlastní, neboj, nečerpám jen z jeho blogu, ale i z osobních zkušeností a věcí, které jsem si zjistil. Mám takový pocit, že jedno z pravidel Baníku je, že nebude držet hráče a když bude lepší nabídka, tak je pustí. A ti, co po tom pažitu...škoda mluvit. Zbytečně bych tady nezatahoval KF a problematiku fans. To je na jiné téma. ![]() Kupiš cednik, teče. Daš ho spraviť, ale pak už kurva necedi. Bo taky je kura zakon. |
|||
![]() ![]() | |||
LordikBanik Člen Příspěvků: 361 Bydliště: Havířov Založen: 30.10.2009 |
|
||
hellboss : jo vime ze situace Baniku neni nejruzovejsi, ale nejsme na tom tak zle jako za pana Hadamczika, kdy rozprodaval klub, aby zachranil jeho existenci a pak ho prodal Peterovi jako sobestacny ocisteny nedluhovy klub a prisel Petera a krome titulu v roce 2004 jde vsecko od desiti ku peti, je to mor takze plne souhlasim s choralem Jebat Peteru ! bo on si to za ty svinarny zaslouzi a ne ze ne !!! Petera si totiz ty prachy uliva do vlastni kapsy a pak si jeste dovoli drzost jmenem KF(C) ! Rikam, je jako Glazerovi v ManU nebo amici v Livpoolu, mit nakeho mesiase jako je Abramovic, tak sme za vodou ![]() |
|||
Kocaf Člen Příspěvků: 60 Založen: 14.08.2007 |
|
||
zeke napsal/a: hellboss - Zato ty si bez prominutí kvader cypa.Představ si,že blog té pražské kurvy si čtu.Mimochodem už dlouho nám nic pěkného nenapsal.Čím to asi bude?Ano ekonomika ta naše je porovnatelná s Plzní,Bolkou,Jabloncem.Tak se ptám proč tam se nerozprodávají hráči jako je to u nás.Co udělal Petera pro Baník?Nasliboval hory doly v euforii před Spartou a pak přišel s KF a chtěl ryžovat na fans.A ti co běhají po tom zeleném pažitu ti jsou už pro mě po zápase v Boleslavi bez komentáře až na pár vyjímek co bojujou a hrajou něco.Zkus si udělat svůj vlastní názor ne podle toho co napíše Petera za pohádky na svůj blog.Banik je čest,historie a tradice.A o tom Petera ani 70% žoldáků nemá ani páru. ![]() ![]() ![]() Jak muže byt naše ekonomika Porovnatelna z s těmi tymi které si napsal když v Jablonci je Baumit i Chance v Plzni škoda v Bolce to same.Tak nevím jestli mi máme takového sponzora mi máme akorát Fortunu která sponzoruje půlku ligy.My tak máme prachy když se jednou za 4 roky zadaří a někdo se prodá a to ještě když ty prachy dorazí viz příklad Magera. |
|||
DominatorFCB Člen ![]() Příspěvků: 207 Bydliště: Havířov Založen: 02.03.2010 |
|
||
zeke napsal/a: hellboss - Zato ty si bez prominutí kvader cypa.Představ si,že blog té pražské kurvy si čtu.Mimochodem už dlouho nám nic pěkného nenapsal.Čím to asi bude?Ano ekonomika ta naše je porovnatelná s Plzní,Bolkou,Jabloncem.Tak se ptám proč tam se nerozprodávají hráči jako je to u nás.Co udělal Petera pro Baník?Nasliboval hory doly v euforii před Spartou a pak přišel s KF a chtěl ryžovat na fans.A ti co běhají po tom zeleném pažitu ti jsou už pro mě po zápase v Boleslavi bez komentáře až na pár vyjímek co bojujou a hrajou něco.Zkus si udělat svůj vlastní názor ne podle toho co napíše Petera za pohádky na svůj blog.Banik je čest,historie a tradice.A o tom Petera ani 70% žoldáků nemá ani páru. ![]() ![]() ![]() Hmmmmm....de vidět že někteří lide si umi jenom stěžovat a mě už nebaví psat tady nazory,ktere stejně pochopí jen ti kdo mají stejny. Dopředu říkam že za Peterou a Koubkem stojím a těm hračům kltere přivedl taky. Chceš mít naši ligu jako Premier lige a Baník jako Chelse? tak se nejdřív začni chovat jako fanda chelse a všichni tobě podobní taky.Vyprodejte Bazaly i v těžkych časech,dejte za listek nehoraznou sumu,jezděte na vyjezdy! A pak si dovolujte někde stěžovat,vy nafoukaní vandraci!!! A tím nemyslí jenom to,že nechodiš na Bazaly pořad,třeba chodíš.Ale už jen to jak si dovoliš nadavat jinym lidem(peterovi)když musíš vědět,že to myslí s FCB dobře.Bo kurva kdypy chtěl na Baníku zbohatnout,Tak už tu hrači jako Marek,Řezník,Nevas,Varadi aj Lukeš nebyli a petara taky ne,bo by to doprdele prodal už dávno všechno a dávno by rozprodaval jinde.Tak kurva zauvažuj než něco řekneš!!!§ A všm ted říkam že už mi je tadle disku ze u piče,zbytečně promarněny čas a radši už tu budu psat jen tipy na zapasy a sněkteryma zbytečne se bavit.ztracene připady!Na webu huba mele všem!!!!!!(tímto příspěvkem sem nechtěl urazit ty,kteří sou oddaní Baníku,patří těm,co ho poškozují nebo ignorují) VítkoviceNE!!! |
|||
Soplica Člen Příspěvků: 97 Bydliště: Brno Založen: 29.07.2010 |
|
||
Synci nejebejte do sebe bo to nema smysl ![]() Pro dloudodobý rozvoj prostě potřebuje Baníček šíleného majitele který pro něj bude dělat první poslední jako fanoušci kteří jezdí za všech okolností. Mě teď nejvíc sere že vozím děcka na každý domácí zápas 200 km tam a zpátky, kupím dresy a šály bo jim chcu ukázat kde je tatovo srdce a když se konečně naučí všechny chorály až je musím v Brně brzdit aby nedostaly od nějakého magora přes hubu tak jde atmosféra na Bazalech do řiti. To by si měly všichni uvědomit - že to nesjou jenom prachy. Že tady jde o víc. Takže co mám šestiletému říct když se zeptá kde jsou jeho tři oblíbenci pane Petero? No nic snad bude na jaře zase líp. BP za všechny podobně postižené ![]() |
|||
Jack Člen Příspěvků: 91 Založen: 09.09.2007 |
|
||
DominatorFCB: Myslim, ze tvoje nazory tady nikomu nebudou chybet ![]() |
|||
|
||
Tak to je slovo do pranice: http://fotbal.idnes.cz/koubkovi-verim..._fotbal_mn Buďto má nějakou zázračnou zbraň nebo bude na konci podzimu všem pro smích. Přeji si samozřejmě to první... Upravil Soplica, 14.09.2010 21:25 |
|||
Stuart Administrátor ![]() Příspěvků: 1949 Založen: 03.08.2007 |
|
||
pueblo napsal/a: Soplica napsal/a: Asi takhle: Podivejte se na popis loňských zápasů - většinou "Hráli jsme ze zabazpečené obrany a hozili ze smrtících brejků". I kdyby jsme měli zabezpečenou obranu tak kdo by teď hrozil z těch brejků když je Mičola a Vydra v prdeli a nikdo ze starých ani z nových nemá dostatečnou rychlost? Takže by to chtělo změnit celý systém ne? Ad Pan P: Dlouhodobě může v ČR a SR vést klub nahoru jenom blázen do fotbalu s pytlem peněz - viz Žilina. Což Petera není a proč by taky byl když není místní? Takže bude příště zase prodávat... Zilinu vlastni a vede mesto MŠK Žilina a.s. = Mestsky Sportovy Klub cili je to verejny klub financovany penezma obcanu a sponzoru a ne zlatokopama nedelam si iluze o politicich na magistratu ale je jim videt vic na prsty nez soukrome osobe a lidi jim to muzou spocitat u voleb Majitelem MŠK Žilina je Jozef Antošík, který je rovněž majitelem papírenského gigantu Tento, čili klub je v soukromých rukou ![]() |
|||
![]() | |||
vincek Člen ![]() Příspěvků: 99 Bydliště: Prajzská-Hlučín Věk: 28 Založen: 09.09.2007 |
|
||
DominatorFCB napsal/a: Napsal si jen kopu nesmyslůzeke napsal/a: hellboss - Zato ty si bez prominutí kvader cypa.Představ si,že blog té pražské kurvy si čtu.Mimochodem už dlouho nám nic pěkného nenapsal.Čím to asi bude?Ano ekonomika ta naše je porovnatelná s Plzní,Bolkou,Jabloncem.Tak se ptám proč tam se nerozprodávají hráči jako je to u nás.Co udělal Petera pro Baník?Nasliboval hory doly v euforii před Spartou a pak přišel s KF a chtěl ryžovat na fans.A ti co běhají po tom zeleném pažitu ti jsou už pro mě po zápase v Boleslavi bez komentáře až na pár vyjímek co bojujou a hrajou něco.Zkus si udělat svůj vlastní názor ne podle toho co napíše Petera za pohádky na svůj blog.Banik je čest,historie a tradice.A o tom Petera ani 70% žoldáků nemá ani páru. ![]() ![]() ![]() Hmmmmm....de vidět že někteří lide si umi jenom stěžovat a mě už nebaví psat tady nazory,ktere stejně pochopí jen ti kdo mají stejny. Dopředu říkam že za Peterou a Koubkem stojím a těm hračům kltere přivedl taky. Chceš mít naši ligu jako Premier lige a Baník jako Chelse? tak se nejdřív začni chovat jako fanda chelse a všichni tobě podobní taky.Vyprodejte Bazaly i v těžkych časech,dejte za listek nehoraznou sumu,jezděte na vyjezdy! A pak si dovolujte někde stěžovat,vy nafoukaní vandraci!!! A tím nemyslí jenom to,že nechodiš na Bazaly pořad,třeba chodíš.Ale už jen to jak si dovoliš nadavat jinym lidem(peterovi)když musíš vědět,že to myslí s FCB dobře.Bo kurva kdypy chtěl na Baníku zbohatnout,Tak už tu hrači jako Marek,Řezník,Nevas,Varadi aj Lukeš nebyli a petara taky ne,bo by to doprdele prodal už dávno všechno a dávno by rozprodaval jinde.Tak kurva zauvažuj než něco řekneš!!!§ A všm ted říkam že už mi je tadle disku ze u piče,zbytečně promarněny čas a radši už tu budu psat jen tipy na zapasy a sněkteryma zbytečne se bavit.ztracene připady!Na webu huba mele všem!!!!!!(tímto příspěvkem sem nechtěl urazit ty,kteří sou oddaní Baníku,patří těm,co ho poškozují nebo ignorují) Žiju pro město kde žiju celý život , Ostrava moje srdce sem hrdý patriot |
|||
![]() | |||
Hrozen Člen Příspěvků: 70 Založen: 28.05.2010 |
|
||
Po dnešku jsem sezonu odpískal. Doufám že pan Koubek dostane šanci až do konce podzimu a poté at si sednou a jestli uvidí že jeho setrvání na Bazalech nebude prospěšné at jej po dohodě propustí. Jinak doufám že toto je již to dno a že dál už tahle tragédie pokračovat nebude, i když nejsem si úplně jistý, jestli je lepší být 14., 13. nebo sestoupit... ![]() |
|||
|
||
Dominator - Musím říct,že se vždycky pobavím jak jedinci jako ty dokážou vše o každém vyluštit z internetového prohlížeče.:clap Tím,že nebudeš psát uděláš jen dobře,ten tvůj příspěvek neměl ani hlavu ani patu.Moc jsem nějak nepochopil cos tam sesmolil.Ale tak fandi Peterovi a jeho koncepčni praci.Kdyby mu tak ležel Banik na srdci tak už by jsme za tu dobu co tu je aspoň jednou hráli základní skupinu v Evropě.Místo toho se pak po úspěchu pláceme ve středu tabulky ne-li tam kde jsme teď. A jen tak mimo diskuzi musim tě zklamat listky nekupuju,dávám přednost permici. ![]() ![]() |
|||
|
||
Tak dneska večer jsem se bavil s kolegou co byl ve Slavičíně.A Luky prý říkal něco ve stylu,že je to v prdeli.Mladi nato pry jebou,kabina nedrží pohromadě jsou tam skupinky Šenkeřík - Příbram - Stara garda.Tohle bych bral jako rozumné vysvětlení,protože není možné aby s takovým týmem předváděli tohle.Koubek jsem měl rád,ale začínají mi vadit ty jeho alibistické řeči a výmluvy.Terén byl těžky,bojovali jsme holt to nevyšlo.Doprdele řeknu to napřimo hrali jsme otřesně s nějakyma chlapikama co si přišli zahrat po šichtě.Je to dobry kouč ale zdá se mi,že ztratil kontrolu nad kabinou.Pokud se nezlepší vztahy uvnitř týmu tak se bojím ať na konci sezony nemame hlavy v dlanich.![]() ![]() ![]() |
|||
Frank Člen ![]() Příspěvků: 371 Bydliště: Orlová Založen: 19.04.2009 |
|
||
zeke napsal/a: hellboss - Zato ty si bez prominutí kvader cypa.Představ si,že blog té pražské kurvy si čtu.Mimochodem už dlouho nám nic pěkného nenapsal.Čím to asi bude?Ano ekonomika ta naše je porovnatelná s Plzní,Bolkou,Jabloncem.Tak se ptám proč tam se nerozprodávají hráči jako je to u nás.Co udělal Petera pro Baník?Nasliboval hory doly v euforii před Spartou a pak přišel s KF a chtěl ryžovat na fans.A ti co běhají po tom zeleném pažitu ti jsou už pro mě po zápase v Boleslavi bez komentáře až na pár vyjímek co bojujou a hrajou něco.Zkus si udělat svůj vlastní názor ne podle toho co napíše Petera za pohádky na svůj blog.Banik je čest,historie a tradice.A o tom Petera ani 70% žoldáků nemá ani páru. ![]() ![]() ![]() S Bolkou naše ekonomika srovnatelná není, protože pokud vim, tak má diky Škodě rozpočet kolem 180ti milionů, nevim jak na tuto sezonu, ale na 09/10 to tak bylo ![]() Upravil Frank, 15.09.2010 00:26 |
|||
UltrasMarwy Člen Příspěvků: 6 Založen: 27.06.2009 |
|
||
Co to jako je? Baník po osmi kolech na posledním místě s 5 body a vyřazení z poháru nějakými amatéry, kteří nešli dnes po práci do hospody, ale hrát fotbal? ![]() |
|||
bapi Člen ![]() Příspěvků: 14 Založen: 07.08.2007 |
|
||
DominatorFCB napsal/a: Jediný k prodeji by byl jen Neves !!!! To je nejlepší kup v posledních 3 letech(neberme Vydru,bo do toho jaké byly domluvy s Jihlavou stejně nevidíme a vidět nebudem!!!) !!!!A ostatní o kerych píšeš,by už byli v prdeli kdyby o ně byl zájem,bo byznis je byznis !!!! Tož otevři oči,ty rádoby znalče !!!zeke napsal/a: hellboss - Zato ty si bez prominutí kvader cypa.Představ si,že blog té pražské kurvy si čtu.Mimochodem už dlouho nám nic pěkného nenapsal.Čím to asi bude?Ano ekonomika ta naše je porovnatelná s Plzní,Bolkou,Jabloncem.Tak se ptám proč tam se nerozprodávají hráči jako je to u nás.Co udělal Petera pro Baník?Nasliboval hory doly v euforii před Spartou a pak přišel s KF a chtěl ryžovat na fans.A ti co běhají po tom zeleném pažitu ti jsou už pro mě po zápase v Boleslavi bez komentáře až na pár vyjímek co bojujou a hrajou něco.Zkus si udělat svůj vlastní názor ne podle toho co napíše Petera za pohádky na svůj blog.Banik je čest,historie a tradice.A o tom Petera ani 70% žoldáků nemá ani páru. ![]() ![]() ![]() Hmmmmm....de vidět že někteří lide si umi jenom stěžovat a mě už nebaví psat tady nazory,ktere stejně pochopí jen ti kdo mají stejny. Dopředu říkam že za Peterou a Koubkem stojím a těm hračům kltere přivedl taky. Chceš mít naši ligu jako Premier lige a Baník jako Chelse? tak se nejdřív začni chovat jako fanda chelse a všichni tobě podobní taky.Vyprodejte Bazaly i v těžkych časech,dejte za listek nehoraznou sumu,jezděte na vyjezdy! A pak si dovolujte někde stěžovat,vy nafoukaní vandraci!!! A tím nemyslí jenom to,že nechodiš na Bazaly pořad,třeba chodíš.Ale už jen to jak si dovoliš nadavat jinym lidem(peterovi)když musíš vědět,že to myslí s FCB dobře.Bo kurva kdypy chtěl na Baníku zbohatnout,Tak už tu hrači jako Marek,Řezník,Nevas,Varadi aj Lukeš nebyli a petara taky ne,bo by to doprdele prodal už dávno všechno a dávno by rozprodaval jinde.Tak kurva zauvažuj než něco řekneš!!!§ A všm ted říkam že už mi je tadle disku ze u piče,zbytečně promarněny čas a radši už tu budu psat jen tipy na zapasy a sněkteryma zbytečne se bavit.ztracene připady!Na webu huba mele všem!!!!!!(tímto příspěvkem sem nechtěl urazit ty,kteří sou oddaní Baníku,patří těm,co ho poškozují nebo ignorují) BANÍK PIČO BANÍK PIČO F C B !!! |
|||
Jacob Člen ![]() Příspěvků: 252 Bydliště: Slezská Ostrava Věk: 21 Založen: 25.02.2009 |
|
||
teď se pozná kdo je pravý fanoušek Hooligans- rváči,výtržníci, frajeři,mlátiči,grázlové.Milujte nás či nenáviďte, nám je to fuk my taklhle vyjadřujem lásku k nejlepšímu sportu na světě!!!b29; |
|||
Hody Člen ![]() Příspěvků: 521 Bydliště: Ostrava Věk: 31 Založen: 04.10.2006 |
|
||
peterovi už od začátku jde jenom o pozemky a ne o baník Každý to křičí český fotbal je v pi.. |
|||
![]() | |||
|
||
simrFCB napsal/a: teď se pozná kdo je pravý fanoušek Jako třeba v čem? ![]() Kupiš cednik, teče. Daš ho spraviť, ale pak už kurva necedi. Bo taky je kura zakon. |
|||
![]() ![]() | |||
|
||
Vidím to takhle: Buď splní co slíbil: http://fotbal.idnes.cz/koubkovi-verim..._fotbal_mn a pak jedeme dál, nebo tu ostudu musí přebít nějakou bombou a jedinou která mě napadá je kupit trenéra který má křestní jméno Pavel a nechat ho v Baníku aspoň 3 roky dělat svou práci. Že to je sci-fi? Ale to je současný stav taky ne? A končím. Další diskuse stejně nemá smysl... |
|||
Přejít na: |